Dijana ostavila dečka zbog potpunog STRANCA: Kad je u posetu došla njegova MAJKA, svet joj se srušio

Ispovijesti

Dijana ostavila dečka zbog potpunog STRANCA: Kad je u posetu došla njegova MAJKA, svet joj se srušio

Žena je podelila svoju potresnu ispovest

Dijana G. iz Zagreba tog leta je na odmor otišla s prijateljicom, jer njen dečko u “jeku” sezone nije mogao da dobije godišnji odmor.

Odsele su u apartmanu na Krku, kupale se uvek na istom mestu, imale su “svoj” kafić u kojem su pile kafu… Zapazila su ih dvojica Italijana koji su im vrlo brzo postali društvo, da bi se na kraju Dijani dogodila – fatalna ljubav.

Prekinula je vezu koja je trajala devet godina i nepovratno se predala novoj romansi. I sve je u početku izgledalo filmski srećno, dok nije puklo.

– Čim smo se upoznali osetila sam neku privlačnost prema njemu, samo što sam je danima potiskivala, ali je zato on itekako iskazivao da mu se sviđam. Jednostavno nije propustio niti jednu priliku da mi laska i čini sve da me osvoji, a meni je toliko prijalo da nisam ni shvatila kad sam probila granicu nakon koje se više nisam htela ni mogla suzdržati. Dogovorili smo se da ćemo ostati u vezi i nakon dve nedelje s njim, izgubila sam glavu – ispričala je Dijana jednom prilikom i dodala da su dani nakon povratka u Zagreb bili “živi užas”.

– Raskid s dečkom s kojim sam bila devet godina bio je nezamislivo težak. On se nije mogao pomiriti s tim, doslovno sam na kraju morala da ga teram od sebe na najgrublji mogući način – u glavi mi je tada bilo samo jedno, a to je bio Fabio. Suze, očaj, sumanuti pozivi, pozivi njegovih roditelja – ništa me se nije dotaklo, imala sam samo jedan cilj – prisetila se.

I to je prošlo, a ona putovala u Italiju, upoznala Fabijeve roditelje i sestru, on je takođe dolazio kod nje. Kilometri ih nisu nimalo udaljili i nakon godinu dana on je poslušao njenu želju da umesto u Padovi žive u Zagrebu, jer im se tu život činio kvalitetnijim.

– Nakon nekog vremena počela sam mu sve češće ukazivati na to da mora početi da učestvuje u kućnim poslovima, smetalo mi je jer je bivši dečko znao i skuvati, pospremiti, oprati veš. Fabio ništa od toga nije radio, ceo dan bi bio za računarom, a posle je samo govorio da je umoran. A stekao je i društvo – upoznao je s vremenom mnogo ljudi, imao i ekipu za fudbal, upisao se u teretanu. A onda je došla i moja trudnoća – rekla je Dijana i napomenula da su je od samog početka “pucali” hormoni – na najjače.

– Videla sam da stomak raste, a on sve jednako odradi, ode sa drugovima na sport, vrati se, popriča sa mnom, ali onda opet računar, svaki dan dokasno. Kad bih mu rekla da to ne ide tako, da se osećam u svemu sama i usamljena, rekao bi mi, tipično, da preterujem. Do kraja trudnoće već se u meni nagomilalo nezadovoljstvo, ali nas je dete povezalo na novi način i bila sam presrećna što sam majka. Ali, ružičaste naočare brzo su to prestale da budu – opet sam jednog dana ugledala sebe kako se lomim oko apsolutno svega, do te mere da sam pomislila da se ponaša kao da je našao novu mamu. A onda nas je svekrva i posetila… bolje da nije… – ispričala je razočarano i dodala da je i sama već bila “načeta” kad su im u posetu došli njegovi roditelji.

Dijana je utehu pronalazila jedino u detetu koje nije išlo u vrtić jer je smatrala da do treće godine to za njega nije dobro, svađe su izbijale svako malo, ali neko vreme se trudila shvatiti to kao deo života.

– Videla sam da ni njemu nije sasvim svejedno, uvek bismo se nekako mirili, išli dalje, samo se moj negativni stav nije puno popravljao, ili se popravljao samo na mahove. I tako smo živeli do detetovih tri i po godine… A onda sam se jednog jutra probudila, dete je bilo u krevetiću, a njega nigde. Kao ni njegovih stvari – podelila je svoju potresnu ispovest Dijana. (objektiv.rs)