Mariju presreo MISTERIOZNI čovek na ulici i pitao je čime se bavi: ZANEMELA je kada je čula šta želi

Zanimljivosti

Mariju presreo MISTERIOZNI čovek na ulici i pitao je čime se bavi: ZANEMELA je kada je čula šta želi

Ni na kraj pameti joj nije bilo da bi tako nešto moglo da joj se desi

Nastavnica iz Njujorka je na Tviteru opisala neverovatan gest jednog velikodušnog neznanca koji ju je ostavio bez teksta.

Marija Jorlando je išla do svoje škole sa rukama punim pribora za učionicu i krofnama za učenike kada je zaustavio nepoznati muškarac.

– Najneverovatnija stvar mi se dogodila jutros, i moram da sve ispričam. Pešačila sam do svoje škole sa rukama punim pribora za učionicu i krofnama za svoje učenike, kada mi je čovek prišao i nežnim glasom rekao „izvinite, gospođice“ da bi mi privukao pažnju – napisala je Marija.

Ona je izvukla slušalice, očekujući da je pita kako da dođe do nekog mesta, ali se umesto toga desilo pravo malo čudo. Prvo ju je upitao da li je učiteljica, a zatim da li su krofne za učenike. Kada je odgovorila potvrdno stavio joj je novčanicu od 50 dolara na kutije za krofne. Rekao joj je da želi da plati dečju poslasticu i onda joj se zahvalio.

– Volela bih da sam uspela da pronađem prave reči. Da sam pitala tog čoveka kako se zove. Gledala sam ga kako odlazi. Okrenuo se i mahnuo, trgnuvši me iz šoka i tada sam se setila da sam razgovarala sa mamom, kao i svako jutro, neposredno pre naše interakcije. Vratila sam slušalice i rekla joj šta se dogodilo dok sam prepešačila ostatak puta do moje škole – dodala je učiteljica.

Marija kaže da je ovaj nasumični čin dobrote obradovao gomilu dece zbog čega je jako srećna.

– Ponekad anđeli hodaju među nama – poetski se izrazila nastavnica. (objektiv.rs)