Razbio OCU glavu ispred kafane: Šutnuo ga “NA VOLEJ”, pa dokrajčio pred policijom

Svijet

Razbio OCU glavu ispred kafane: Šutnuo ga “NA VOLEJ”, pa dokrajčio pred policijom

Neverovatno brutalan zločin se desio pred mnogim scedocima

Nil Bedrok navodno je ubio svog oca Nila Faringtona tako što ga je “udarao vatrenim oružjem” u glavu tokom brutalnom napadu ispred jednog paba. Otac je navodno došao da pokuša da ga smiri nakon što se ovaj sukobio sa jednim od gostiju.

Tužioci ističu da je gospodin Farington (51) otišao u pab u Kirkbiju da pokuša da smiri svog sina, nakon što se 27-godišnjak posvađao sa drugim muškarcem i poslao poruku svom ocu “da će mu zubima izvaditi grkljan”.

Porota je čula da je Bedrok napao svog oca na ulici, gde ga je policija navodno zatekla kako udara Faringtona u glavu dok ovaj leži onesvešćen.

Mladić je u popodnevnim časovima otišao u pab, gde je popio nekoliko piva, a potom ušao u konflikt sa muškarcem koji je igrao snuker i koji ga je izazvao da izađu napolje da reše problem.

Tada je Bedrok pobesneo, zvao oca i pretio da će ubiti dotičnog mladića i zubima ga zaklati, prenosi Liverpool echo.

Otac ga je smirivao, a kad je video da ne može rečima da mu ublaži bes, zaputio se na mesto gde je izbio konflikt.

– Kad je Farington došao ispred paba, Berdok je vikao na oca i psovao ga, nakon čega ga je napao ispred objekta, pištoljem ga udarivši u glavu, a to je nastavio da radi sve dok se čovek nije onesvestio.

Snimci sa sigurnosnih kamera potvrdili su ovaj napad, kao i očevici koji su se zatekli na licu mesta.

– Njegov sin je nastavio da ga udara dok je ležao. Opisi onoga što je uradio svom ocu uključuju udaranje nogom u glavu, udaranje šakama u glavu, “volej” u glavu, udaranje glavom o trotoar i udaranje pištoljem po glavi – naveo je tužilac, opisujući reči svedoka. (objektiv.rs)