DEJAN I ALEKS SE OSAMILI I PREPUSTILI STRASTIMA Nikolićeva mu spomenula PORODICU, evo šta misli o njegovom POMIRENJU sa najbližima

Showbizz

DEJAN I ALEKS SE OSAMILI I PREPUSTILI STRASTIMA Nikolićeva mu spomenula PORODICU, evo šta misli o njegovom POMIRENJU sa najbližima

Dejan Dragojević osamio se u pušionici sa Aleksandrom Nikolić, dok je trajao sastanak, jer posle toga mora da se vrati u izlaciju, gde boravi kao nominovani zadrugar.

Njih dvoje su razmenjivali nežnosti, a onda ga je Aleks pohvalila što se pomirio sa porodicom.

– Baš mi je drago da si shvatio neke stvari i da porodica treba da ti bude najbitnija. Znaš kako mene nekad rastuži kad vidim da mi mama stari i onda krenem da plačem – pričala je ona.

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević nedavno su progovorili o svom odnosu.

– Meni je super u izolaciji, ja razmišljam i o mami… On je super dečko, ne mogu da kažem. Uvek sam imala divljake i drvoseče, Dejan je dobar dečko, pametan, ali i ja sam sazrela, opametila sam se. Shvatila sam neke stvari i neke vrednosti u životu – rekla je Aleksandra, a Janjuš ih je sve vreme provocirao.

– Ja sam bio u okovima, treba da idem kod tebe na časove dopisivanja. Desio mi se taj se*s na jednu noć, imao sam 19, 20 godina, kada sam izlazio, a pre toga sam bio u dugoj vezi, 3 godine. Krenula je da se druži sa nekim ljudima, David mi je sve javio – prepričavao je Dejan.

– Sinoć sam pobegao iz kreveta, ne može sve da bude prebrzo, ali bitno je da prijamo jedno drugom, mi smo pričali do devet ujutru. Mislim da zaspim, pa se probudim u jednom momentu – priznao je Dejan. (kurir.rs)