Kristininu ćerku UNAKAZILA maćeha! Kada je ugledala doživela je šok, hitno pozvala policiju (FOTO)

Svijet

Kristininu ćerku UNAKAZILA maćeha! Kada je ugledala doživela je šok, hitno pozvala policiju (FOTO)

Jedna majka iz Ohaja u SAD objavila je na Fejsbuku nekoliko fotografija svoje ćerke, što je na kraju rezultiralo policijskom istragom.

Kristin Džonson podelila je sa svojim prijateljima šta se dogodilo sa kosom njene ćerke dok je bila kod oca i maćehe.

– Ovako je moja kći izgledala u nedelju kada sam je odvezla, a ove dve fotografije su od danas, kada su mi je dovezli natrag… I to zato što sam joj stavila pramenove na kosu za njen rođendan – napisala je Kristin uz fotografije.

Na jednoj Kelsi ima dugu kosu, a na drugoj je ošišana kratko kao dečak. Status je izazvao burne reakcije i podeljen je više od 25 hiljada puta uz hiljadu komentara u kojima se kritikuju Kelsini otac i maćeha.

Nakon toga njihov bes prelio se i na Fejsbuk profil maćehe kojoj su ispod fotografija pisali komentare poput: “Baš je lepo imati dugu kosu, zar ne? Zašto imaš dugu kosu, ošišaj se…” ”Srećom živi izvan države, volela bih da joj lično ošišam glavu”, “U Teksasu je to što je učinila napad”, “Ona nije moja ćerka i ne poznajem je, ali tako sam ljuta”, još je jedan u nizu komentara.

Sada se u ceo slučaj uključila policija koja istražuje da li je u ovom incidentu bilo zlostavljanja dece, piše Bazfid.

Kelsi je u međuvremenu majčina prijateljica pozvala u svoj salon kako bi izabrala periku koju će nositi dok joj kosa ne izraste. Devojka je u salon došla sa kapuljačom na glavi i bilo joj je neugodno, a kako je ispričala njina majka, kada su joj stavili periku i našminkali je, vratio joj se osmeh na lice. (objektiv.rs)