TO JE PONIŽENJE! Dejan potkačio Cara, priznao da li je hteo da otme devojku svog brata Davida, pa progovorio o RAZVODU roditelja!

Showbizz

TO JE PONIŽENJE! Dejan potkačio Cara, priznao da li je hteo da otme devojku svog brata Davida, pa progovorio o RAZVODU roditelja!

Dejan Dragojević je progovorio o odnosu sa porodicom, sa kojom nije bio u kontatu pet godina, zbog braka sa Dalilom Dragojević.

Čime si se sva bavio u detinjstvu? Šta te je najviše zanimalo? – pitao je Nemanja.

– Težio sam ka fudbalu, pratio sam šta David radi, bio mi je uzor. Mogu reći da mi je bio idol, bio je šmekerica, fudbal, izlazio, svi su znali da sam Davidov brat. On je stariji brat, ja sam ušao u vrzino kolo. Mislim da kad izađem da ćemo ići na istru stranu, da ganjamo. Nisam voleo školu, kad otvorim knjigu više sam crtao kocke, nego što sam čitao. Bio sam drugačiji, voleo sam da se zezam i da pravim probleme, smaralo me je da učim. Kad je krenuo internet, izlasci, školu nisam voleo. Srednja škola, tu sam bio kritičan, mama je plakala. Nisam hteo da učim, ponavljao sam prvi srednje. Išao sam na popravni i profesor mi kaže da sam pao razred. Kad sam sreo mamu ispred kuće rekao sam joj da sam pao razred, kao da sam izašao iz autobusa. U trećoj srednje sam video da mogu da učim, i posle upisao fakultet – govorio je Dejan u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Je l’ bi bio nekad ljubavnik? – upitao ga je Nemanja Vujičić.

– Ne bih, nekako mi je to poniženje, nije to za mene. Prateći ove situacije, ne bih voleo nikome da napakostim – rekao je Dragojević.

Je l’ si hteo da otmeš devojku Davidu? Da vam se svidela ista devojka? – dodao je Nemanja.

– Moguće, nemam pojma, taj deo života mi se potisnuo. Imao je lepe devojke, sa kojom god da je bio, bio ih i ja. Nije imao toliko ozbiljen veze, ali sve devojke su mu bile lepe. Znao je da se snađe, imao je njuh za sve to – pričao je Dejan kroz smeh.

Da li si bio ljuta na majku kad si sazna da je ostavila oca? – pitao je Nemanja Vujičić.

– Nije baš tako, ali mi je bilo loše. Tad sam bio prvi srednje, nije da nisam imao komunikaciju, ali neprijatno mi je bilo da izađem napolje. Ja sam non-stop išao kod njega, bili smo u kontaktu. Mama je uvek forsirala da budem u kontaktu sa tatom, ali naviknem se na sve. Ne mogu mamu da savetujem šta je dobro, a šta ne – odgovorio je Dejan. (kurir.rs)