“ZAHVALI SE MENI, JER SI RODILA…!” Ivan Marinković URLAO na Miljanu Kulić – HAOS oko DETETA

Showbizz

“ZAHVALI SE MENI, JER SI RODILA…!” Ivan Marinković URLAO na Miljanu Kulić – HAOS oko DETETA

U toku je porodični sastanak. Tokom biranja najnezahvalnijeg zadrugara Miljana Kulić navela je Ivana Marinkovića, što je izazvalo njegovu burnu reakciju.

Njih dvoje su se vratili na prošlost, kao i na njenu trudnoću, pa je nastao opšti haos oko deteta.

– Niko ne mora da mi pokazuje zahvalnost apsolutno svi ljudi, već samo oni bliski. Poznato je da svi gledaju svoje du*e. Anita je nezahvalna zbog onoga što je uradila sa Zolom. To je jedini momak koji ju je prihvatio. Tokom tog odnosa, sve vreme je gledala u Marka. Izigrala ga je i lagala, a klela se u njega. Druga osoba je Ivan Marinković, poznatiji kao Željkov tata, a moja avantura. Ivanu date prst, a on bi celu šaku. Danas je po prvi put dobio od Zorice srednji budžet, pa je odmah izdramio. Ivan mene treba najviše da poštuje ovde, a to ne radi. U mnogim situacijama je pokazao ljubomoru prema meni. Mislim da bi morao da mi bude zahvalan – rekla je Miljana.

– Budi zahvalna što si me imala u životu, budalo jedna – rekao je Ivan.

– I sa Zolom sam imala par situacija, sa Babicom jednom, kad sam mogla da se ostvarim u ulozi majke. Nisi jedini koji je hteo da mi napravi dete. Ti si otac mog deteta, ne želim da te vređam – rekla je Miljana.

– Imaš lepo dete, zahvaljujući meni – kazao je Ivan.

– Bogu sam zahvalna na tome – rekla je Miljana.

– Bogu i meni. Ne možeš ti meni da govoriš da sam ja nezahvalan prema tebi. Ti meni da kažeš da ja treba da ti budem zahvalan za nešto? Mogu da budem Mariji, ponajviše Bebici, ali tebi nikako – kazao je Ivan.

– Nekoliko puta sam ti dala pare – kazala je Miljana.

– Odmah si mi tražila da ti vratim, a ja tebi nikada nisam tražio pare koje sam ti dao za frizera. Ja kad nemam, ukradem, to je poznato – rekao je Ivan.

– Što nisi radio? – upitala je Miljana.

– Jer sam radio, dok sam to hteo. Ti devojko nemaš ni dan radnog staža – kazao je Ivan.

– Jesam, radila sam kod majke u prodavnici. Od osamnaeste godine se borim za svoj hleb. Radila sam u Petrovcu na mlavi, pošto u Nišu nisu bile velike dnevnice – kazala je Miljana.

– Miljana, ti si neko kod od mene traži petsto dinara, a Bebica i Zola se prave ludi – istakao je Ivan.

– Ti si nezahvalno đubre. Ne znam zašto si toliko sujetan, ja sam te samo navela za nezahvalnu osobu – kazala je Miljana.

– Obično ne dajem replike, ali ovako nešto ne želim da ignorišem – kazao je Ivan.

– Rekla sam da si nezahvalan – kazala je Milana.

– Ko si ti da mi to kažeš? – upitao je Ivan.

– Majka tvog deteta – istakla je Miljana.

– Ne, ti si majka svog deteta – kazao je Ivan.

– Miljana, da li je on nezahvalan zbog para, ili zbog toga jer se ne ponaša adekvatno prema tebi, kao majci njegovog deteta? – upitao je Zola.

– Ne ponaša se lepo prema meni – odgovorila je Miljana. (e-turneja.com)