Pretukao ženu jer je otišla na muški STRIPTIZ: Posle 4 godine, uzeo nož i učinio JEZIV zločin uz ove reči

Svijet

Pretukao ženu jer je otišla na muški STRIPTIZ: Posle 4 godine, uzeo nož i učinio JEZIV zločin uz ove reči

Par je bio u braku više od tri decenije i imaju dvoje dece

Nikolas Hačins, koji je priznao da je imao ljubomorne sklonosti, skovao je plan da izbode svoju ženu do smrti pre nego što se ubije, nakon što ga je ostavila.

Čovek koji je ubo svoju ženu nožem za odreske nakon što ga je napustila zbog njegovog “posesivnog i kontrolnog” ponašanja, osuđen je u zatvor.

Hačins je čekao ženu u uličici ispred kuće u kojoj je boravila.

Kada je otišla na posao, saterao ju je u ćošak u uličici pre nego što je više puta pokušao da joj zabije nož u gr*di, govoreći joj da nije trebalo da ga ostavi i vičući: “Volim te”.

Žena je rukom blokirala nož, obilno je krvarila zbog četiri uboda koja je zadobila, pre nego što je komšija izjurio i prikovao njenog muža za zemlju. Nakon hapšenja, Hačins je rekao:

– Ako ja ne mogu da je imam, niko je ne može imati.

Hačins, iz Velou Voka u Karšaltonu, pojavio se danas pred sudom nakon što se izjasnio krivim za pokušaj ubistva. Sudu je rečeno da je imao dugu istoriju nasilja prema svojoj supruzi i da je u vreme napada bio pod prismotrom jer ju je uhodio.

Par je bio u braku više od tri decenije i imaju dvoje dece, ali je gospođa Hačins rekla da je on bio posesivan tokom njihove veze.

Njegovo nasilje prema njoj eskaliralo je poslednjih godina, rekao je na sudu tužilac Mark Malins. Postao je veoma ljubomoran kada je prijateljicama otišla na muški striptiz, nakon čega ju je pretukao.

Prvobitno se izjasnio da nije kriv za pokušaj ubistva, ali je na dan suđenja promenio izjašnjavanje o krivici.

Osuđujući Hačinsa, sudija je rekao:

– Njegov stav je bio da ako on ne može da živi sa njom, niko drugi ne može. Pokušao je da je ubije tog dana. Ovaj čovek predstavlja stvarnu opasnost za njegovu ženu.

On je Hačinsu izrekao kaznu od 22 godine, koju čini 19 godina zatvora, a zatim još tri godine uslovno. (objektiv.rs)