Zapanjujuća igra sudbine: Kada je saznao ko je čovek sa VREMENSKE PROGNOZE život mu se okrenuo naopačke

Zanimljivosti

Zapanjujuća igra sudbine: Kada je saznao ko je čovek sa VREMENSKE PROGNOZE život mu se okrenuo naopačke

Amerikanac je gledajući televiziju otkrio neverovatnu istinu o sebi i svojoj porodici

Izlizana izreka da život piše romane još jednom se obistinila kada je jedan Amerikanac, gledajući vremensku prognozu, otkrio da ima brata.

Rendi Vejts iz Kalifornije nije imao pojma da će videti člana porodice na malom ekranu. Međutim, zainteresovao se kada je pročitao da se čovek koji daje izjavu zove Edi Vejts, pa je nagovorio ćerku da “iskopa” sve što može o njemu na internetu, prenosi Njujork post.

Nije joj trebalo dugo da otkrije neverovatnu istinu da je Edi Vejts zaista Rendijev brat kojeg nikada nije upoznao.

– Videla sam [Edijeve] crte lica i on je po očima zaista ličio na mog tatu. Istražila sam njegovo ime i sve što sam mogla da nađem o njemu – rekla je Rendijeva ćerka Kambrija za lokalne medije.

Ubrzo nakon neverovatnog otkrića, braća su prvi put razgovarala telefonom. Posebno je zanimljivo da su odrasli na samo 50 km jedan od drugog, ali se nikada nisu sreli do 6. februara 2022.

– Odjednom me je prošla jeza glave pa sve do prstiju na nogama. Prvo sam pomislio da to nije moguće. Kada sam video njegovu sliku, bilo je kao da sam ugledao svog tatu. Znao sam da je to stvarno bila istina. Cela stvar je nadrealna. Saznanje da imam, ne samo brata, već i porodicu za koju nisam znao da postoji je neopisivo. To je neverovatno – rekao je Edi.

Sa druge strane Rendi nikada nije sreo svog oca. Rekao je da mu je malo verovatan susret sa njegovim davno izgubljenim bratom pružio priliku da sazna više o svojoj porodici.

– Nikada nisam upoznao svog oca, niti sa video njegovu. [Edi] mi je poslao razne poruke, fotografiju mog dede i otkrio mi porodičnu istoriju za koju nikada nisam znao – rekao je Rendi. (objektiv.rs)