Ovdje se Dejan vraća poslije Zadruge nakon 5 godina! Komšije progovorile: Otarasio se vještice!

Showbizz

Ovdje se Dejan vraća poslije Zadruge nakon 5 godina! Komšije progovorile: Otarasio se vještice!

Dejan Dragojević tokom braka sa Dalilom Mujić, pet godina nije bio u dobrim odnosima sa porodicom zbog nje, te su za to vrijeme živjeli u kući u Gornjem Šepku.

Međutim, nakon što ga je javno prevarila u rijalitiju “Zadruga” sa Filipom Carem, Dejanova majka Biljana, otac Goran i brat David pružili su mu podršku, a potom i ušli u Bijelu kuću kako bi mu pokazali da su tu za njega poslije svega.

Nakon toga, Dejan je istakao više puta što je izgladio odnos sa porodicom i što im Dalila više nije prepreka, te je otkrio da se po završetku rijalitija vraća u porodičnu kuću u Veterniku.

– Ne bih smio ni da posjetim našu kuću, sapleo bih se na prag i ne bih mogao da se dignem sedam dana. Teško bi mi bilo, ipak su tu velike uspomene, ali život pravi puteve, na meni je da vidim kojim ću krenuti. Neka nosi sve! Ne treba mi ništa od nje, ostali su mi samo telefoni koje želim. Ja se vraćam u Veternik! Znam da sam tamo uvijek poželjan, imam svoje ljude tamo. Imam i par ideja čime ću se baviti, vidjećemo još, ali želim da se potpuno izgradim. Tamo imam svoje ljude – govorio je Dejan.

– Jao, kad uđem u Veternik… Jedva čekam da se vratim. Žao mi je što sam ispalio neke ribe. Jao, odlijepiću šta mi se sve ovdje izdešavalo – govorio je Dragojević.

S druge strane, njegova majka Biljana konačno može da odahne. Ona ne krije koliko je srećna što će mlađi sin ponovo biti sa porodicom, te je istakla da ga sve čeka kada se vrati kući.

– Sve te čeka kad se vratiš – napisala je Biljana u jednoj objavi.

Inače, Dragojevići imaju porodičnu kuću u naselju u Novom Sadu, a nekoliko puta smo imali prilike da vidimo kako izgleda njihov dom, koji odaje utisak topline i ušuškanosti.

Takođe, Dejanove komšije su takođe presrećne što će se konačno vratiti u svoj kraj, gdje ga i te kako podržavaju i vole.

– Dejan je oduvijek bio divna duša, uvijek se javljao svima, pričao. Hvala Bogu što se otarasio one veštice, njegova majka konačno ide Veternikom uzdignute glave, a prije samo par mjeseci žena nije izlazila iz kuće, stalno je plakala – rekla je jedna starija komšinica za Kurir.

– Pratili smo šta se dešavalo u Zadruzi, sada je dečko pronašao mirnu luku i drago nam je svima ovdje zbog toga. Oni su super ljudi, mislim da nije trebalo da priredi roditeljima i bratu sve ono, ali jasno je da je to Dalilino maslo.

Podsjetimo, Dejan je veoma teško podnio krah ljubavi sa Dalilom, ali je prije nekoliko dana započeo vezu sa Aleksandrom Nikolić. Ona takođe jedva čeka da ode u Veternik, te ne krije da priželjkuje zajedničku budućnost sa njim.

– Šta misliš kako njegova porodica sada gleda na ovu priču sa tobom? – pitao je voditelj Aleks jednom prilikom.

– Mislim da sam fer i korektna prema njemu zaista. Nadam se da imaju lijepo mišljenje o meni, jer sam se njemu stvarno maksimalno posvetila… Imam lijepo mišljenje o njima i njegova mama mi baš djeluje kul. Jedva čekam da odem u Veternik, zašto da ne – odgovorila je ona. (ekskluziva.ba)