BRUTALNO SUOČAVANJE CARA I DEJANA! Filip izneo niz kritika na njegov račun, prozvao ga FOLIRANTOM, pa dobio ŽESTOKU POVRATNU!

Showbizz

BRUTALNO SUOČAVANJE CARA I DEJANA! Filip izneo niz kritika na njegov račun, prozvao ga FOLIRANTOM, pa dobio ŽESTOKU POVRATNU!

Podela budžeta Dejana Dragojevića se završila, a Filip Car se naredni javio za komentar:

– Mislim da nije dobro podeljen budžet, jer mislim da si rekao loše stvari samo za određene ljude, smatram da nemaš dobro mišljenje o 90% kuće. Nisam čuo šta si rekao Ša, ali sam video da si dao srednji budžet. Ako osuđuješ to kod Dalile i Gruje, onda treba da osuđuješ i Ša, inače su dvostruki aršini – komentarisao je Car.

– Ja sam i njemu rekao da to ne podržavam, ali se neću vraćati na sezonu 4, to si mogao ti da komentarišeš – odgovorio je Dejan.

– Ja sam Filip i prošle i ove godine, suludo mi je da i Tara dobije veliki budžet, posle svega. Da završim ovo, za mene nije budžet dobro podeljen, bolju analizu bi imao da si bio vođa posle dve ili tri nedelje – nastavio je Filip.

– Ne postoji osoba koja mi nije prišla i pitala me kako sam, tako da imam dobro mišljenje o ljudima ovde. Ja ne želim da moje reči bude uzrok nečeg lošeg. Ja da kažem Mensuru, a sebi sam lupao glavu. Ja sam doživeo sve najgore i mućnuo glavom – objasnio je Dragojević. (kurir.rs)