MNOGO LOŠEG SI PROŽIVEO, JA TE NEĆU DIRATI! Car se obratio Dejanu, obećao mu bitnu stvar u vezi s DALILOM, a onda se umešala ALEKS

Showbizz

MNOGO LOŠEG SI PROŽIVEO, JA TE NEĆU DIRATI! Car se obratio Dejanu, obećao mu bitnu stvar u vezi s DALILOM, a onda se umešala ALEKS

Nakon raspodele budžeta Dejana Dragojevića, koji je ovondeljenji vođa u Zadruzi, rijaliti učesnici su komentarisali podelu i odnose u Beloj kući. Nakon Miće, Filip Car obratio se Dejanu, a u sve se umešala i Aleksandra Nikolić.

– Meni budžet ne znači ništa. Samo ću ti reći sada zašto sam ti davao male budžete. Pravio si razne greške, kad god sam ti dao mali budžet radio si nešto, kao kada si se pomirio sa Dalilom koja je bila samoubistvo za tebe. Sada si uradio pravu stvar i treba što manje da komentarišeš i Dalilu i Cara. Ovako, uvek ću ti reći kada si u pravu i stati na tvoju stranu. Što se tiče čačkalice, ja bih prvo zamerio svojoj devojci što je uzela tu čačkalicu od bivšeg momka – rekao je Mića.

– Totalno se slažem sa tobom i mislim da si u pravu. Kada su najgore prolazili ja nikada nisam komentarisao, a tek sada se trudim da ne pričam ništa i da ne ispada da provociram. Ja vas nikada neću dirati, to je sigurno, neka to rade drugi… Smatram da si mnogo toga lošeg proživeo i da na neki način imaš prava da radiš mnoge stvari, tako da zato neću da diram nikoga. Ja njoj zameram kada nešto loše radi – govorio je Filip.

– Ja u odnosu znam šta radim, posle svega što mi se desilo, znam šta radim i jako pazim. Pratim sve, nikome neću staviti okove, videćemo kako će biti – dodao je Dejan.

– Samo da javno kažem, da je Jovana prekinula odnos a ne ja. Slažem se sa svime što si rekao, samo se trudim da naš odnos ‘mirnom vodom odnesemo’. Nije mi bitno ko je šta rekao i prekinuo, samo da budemo korektne – rekla je Aleks. (kurir.rs)