Sve o Mitrovićevom zetu milijarderu koji kaže: Nijedan bogati čovjek nije ružan!

Showbizz

Sve o Mitrovićevom zetu milijarderu koji kaže: Nijedan bogati čovjek nije ružan!

Kćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović, vjerena je za ukrajinskog milijardera, nasljednika “kralja uranijuma” Iliju, a kako prenose mediji, vjenčanje je sljedeći korak mladog para.

Kristina i njen vjerenik Ukrajinac Ilija putuju po cijelom svijetu, a svoje ljubavno gnijezdo smjestili su u Londonu. Pored toga što Željkova nasljednica svakodnevno pokazuje kako se budi uz velike aranžmane cvijeća, snimke skupocjenih automobila kojima se mladi par vozi, kao magnet na sebe privlače znatiželjne poglede.

On je nasljednik porodične kompanije koja se bavi proizvodnjom uranijuma. Kristinin budući suprug ima privatan biznis koji vodi u Londonu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a ima i svoj privatni avion, obezbjeđenje, vozače i veliki broj skupocjenih automobila.

Ukrajinac Ilija, odnosno nasljednik “kralja uranijuma” kako su ga mediji prozvali, nedavno se pohvalio da ima sat vrijedan pravo bogatstvo. Radi se o satu poznate marke “Richard Mille” kojem cijena doseže nevjerovatnih 700 hiljada eura. Toliko je skup da ga jako rijetko možemo vidjeti na nečijoj ruci, osim na najbogatijim muškarcima svijeta.

Inače, “Richard Mille” proizvodi satove čija cijena ide i do nekoliko miliona eura. Uz fotografiju na kojoj nosi sat on je napisao: “Nijedan bogati čovjek nije ružan. Zapamti to”.

Osim što voli skupocjene satove i markiranu odjeću, prema fotografijama, mediji zaključuju kako cigare marke Tompus ne ispušta iz ruku. Za takvu jednu cigaretu zna da izdvoji i do hiljadu eura. Često se zna pohvaliti kako jede u ekskluzivnim restoranima gdje se za ulazak plaća i godišnja članarina i do nekoliko stotina britanskih funti.

Kada je riječ o nadolazećem braku i mirnoj luci ovog para, nije poznato kada i gdje će se vjenčati Kristina i uspješni biznismen Ilija, ali kako tamošnji mediji navode, nema sumnje da će to biti gala svadba na svjetskom nivou.

Kristina i Ilija su se upoznali tokom školovanja u Velikoj Britaniji. (ekskluziva.ba)