Ko je obradovao Karleušu za Dan zaljubljenih? Pjevačica frapirala prizorom iz dnevne sobe!

Showbizz

Ko je obradovao Karleušu za Dan zaljubljenih? Pjevačica frapirala prizorom iz dnevne sobe!

Pjevačica Jelena Karleuša objavila je na svoj Instagram profil fotografiju kojom je zbunila svoje pratioce.

Jelena je pozirala u svijetloplavoj haljini u kojoj je naglasila obline, a svuda oko nje bilo je cvijeće. JK je sjedila okružena crvenim ružama, da bi potom objavila i snimak na kom je sebi u aplikaciji stavila oreol iznad glave.

Pjevačica nije napisala ko joj je poslao raskošne bukete, ali je Instagram ostao “zatrpan” komentarima o tome ko je Karleuši poslao ovo cvijeće.

“Prelijepa si”, “Srećan ti Dan zaljubljenih”, “Jeco, ti milion ruža a ja nijednu.. nije fer, pošalji mi ti makar jednu”, samo su neki od komentara.

Inače, Jelena Karleuša poznata je po svojim modnim kombinacijama, a nedavno se oglasila porukom na Instagramu i objasnila kako se osjeća.

“Stil i moda meni dolaze prirodno, ništa ne radim na silu. Ne prilagođavam se trendovima, koristim ih na svoj način. I dok se cijeli svijet pita kako neobična žena iz daleke Srbije ima tako dobar osjećaj da predvidi šta je sljedeća velika stvar u modnoj industriji, ja svoje ideje čuvam da bih se uklopila u ovaj svijet, inače bih bila proglašena ludom. Moda je umjetnost. Vrhunska umjetnost je genijalna. Genijalno nije prihvatljivo u moru mediokriteta. Naravno, volim da poziram g.la i objavljujem fotografije svoje z*dnjice, ali to samo naglašava koliko stila imam kada sam zapravo u odjeći”, pisala je JK nedavno. (ekskluziva.ba)