Zaljubio se u NAJNIŽU STRIPTIZETU na svetu: Viši je skoro za metar, ali još jedna stvar bode oči

Zanimljivosti

Zaljubio se u NAJNIŽU STRIPTIZETU na svetu: Viši je skoro za metar, ali još jedna stvar bode oči 

Tinejdžer voli svoju duplo nižu devojku bez obzira na zajedljive komentare

Američki tinejdžer koji se zaljubio u “najnižu striptizetu na svetu” kaže da se internet trolovi rugaju njihovoj neobičnoj vezi.

Blejk (19) je duplo viši i trinaest godina mlađi od svoje 32-godišnje partnerke umetničkog imena Sesi Kesi. Ona je poznata po svom niskom rastu i ludorijama koje izvodi na internetu, ali i tokom nastupa.

Zvezda salta za odrasle OnlyFans je visoka samo 86 centimetara, a Blejk ima 1 metar i 70 centimetara. Dijagnostikovana joj je hiperplazija hrskavice i dlake kada je bila dete, što je poremećaj koji usporava rast kostiju.

Tinejdžer je u Jutjub serijalu “Truly” (“Zaista” na engleskom) progovorio o salvi uvreda koje dobija od neznanaca na internetu, povodom razlike u visini i godinama između njega i njegove devojke. Kaže da je čak spreman da se skrasi sa njom.

– Ona je osoba dobrog srca, mnogo je volim i čini me srećnim. Ona se stalno smeje. Smejemo se zajedno. Pokušavam da pronađem vezu i da se smirim. Ne pokušavam da budem neozbiljan – rekao je Blejk.

Zaljubljeni mladić je takođe rekao da u Sasi vidi nešto mnogo veće od „jako male striptizete“, i da je ne smatra drugačijom od bilo koje druge osobe.

Sa druge strane Sasi je ispričala da je iskustvo u početku bilo zastrašujuće i da je morala da ga prvo dobro upozna zbog razlike u godinama. Ona takođe kaže da Blejka izgleda nije briga za njenu malu visinu.

– Kada sam prvi put počela da pričam s njim, bila sam u Las Vegasu i Blejk me je pitao “Šta radiš tamo?”. Rekla sam mu da sam najmanja striptizeta na svetu, a on je odgovorio “O, super. To je zabavno”- objasnila je striptizeta kako su se upoznali. (objektiv.rs)