MILJANA KULIĆ SA DEČKOM ULAZI U ZADRUGU! Nišlijka sprema potpunu haosu u Beloj kući, ovo su detalji ulaska! ZOLI NEĆE BITI DOBRO

Showbizz

MILJANA KULIĆ SA DEČKOM ULAZI U ZADRUGU! Nišlijka sprema potpunu haosu u Beloj kući, ovo su detalji ulaska! ZOLI NEĆE BITI DOBRO

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz rijaliti šou programa Zadruga 5 nakon što je štiklom nasrnula na bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu. Njeno napuštanje najgledanijeg rijalitija u regionu je rastužilo njene brojne fanove, a Bela kuća je ostala bez jednog od glavnih aktera.

Međutim, Miljana se nakon neslavnog izlaska iz imaginarijuma i ljubavnog brodoloma vratila u Niš, ali se nije prepustila očajanju, te je ljubavnu sreću našla pored Nenada Macanovića.

Iako su mediji pričali da je par raskinuo i da je Miljana iz osvete objavila fotografiju Nenadovog p*lnog organa, Kulićeva je to demantovala i prema njenim rečima, njih dvoje uživaju u ljubavi. Nerazdvojni su, o čemu svedoči i činjenica da će Miljana zajedno sa dečkom ući u petu sezonu Zadruge već sledeće nedelje!

Miljana je u razgovoru za naš portal otkrila da je u fazi poslednjih priprema pred ulazak i da je uskoro možemo očekivati na malim ekranima.

– Da, sve je uredu između mene i Nenada i treba da uđemo zajedno u rijaliti. To će se desiti sledeće nedelje, ili najkasnije za dve nedelje, ali ulazimo sigurno.

Ono što će biti posebno zanimljivo je Zolina reakcija na njenog novog dečka, s obzirom da se di-džej iz Dervente još nalazi u rijalitiju! (kurir.rs)