NAJŽEŠĆI RAT BIVŠIH LJUBAVNIKA, ALEKS I CAR U KLINČU: Budem li ispričao, neće ti biti SLATKO! Ona mu ovako ODBRUSILA, a Dejan ĆUTI

Showbizz

NAJŽEŠĆI RAT BIVŠIH LJUBAVNIKA, ALEKS I CAR U KLINČU: Budem li ispričao, neće ti biti SLATKO! Ona mu ovako ODBRUSILA, a Dejan ĆUTI

Učesnici su komentarisali podelu budžeta ovonedeljnog vođe Nenada Aleksića Ša.

Reč je dobila devojka Dejana Dragojevića Aleksandra Nikolić koja je odmah pomenula bivšeg dečka Filipa Cara i njegovu sadašnju izabranicu Dalilu.

– Ja smatram da je on njima dao veliki budžet zato što se poistovetio sa njima – istakla je Aleksandra.

– Budem li ja pričao neke stvari, neće ti biti tako slatko! Tvom momku dajem za pravo jer ima legitimetet, ali ti nemaš pravo! Ljudi ne govore ovde stvari koje znaju o tebi – rekao je Car.

– Izvini zvezdo, mogu da kažem ono šta ja hoću! Ša je prošle godine uradio istu stvar kao Dalila ovde. Ja ne smatram da su oni toliki prijatelji. Mislim da on nije trebao da da njima veliki budžet. Ja msilim da meni nije trebao da da mali budžet jer sam mu prešla preko nekih stvari. To je nešto što sam ja njemu zamerila, ja njega nisam vređala. Ja ne msatram da remetim Dejana time što se ja izražavam, imam pravo – rekla je Aleks.

– Da li ja tebe poštujem ovde? – upitao je Car

– Nemaš ti mene šta da poštuješ ovde! – odbusila je Aleks.

– Ja smatram da ja tebe ovde poštujem! Niti pričam o tebi, niti te komentarišem! – rekao je Car.

– Vi mene ne zanimate, samo sam rekla ono što msilim. Povedi računa šta pričaš – rekla je Aleks.

– Ja nju ovde nisam uvredila nijednom! Trenutak kada sam je napala je kada sam bila u rastrojstvu. Posle toga je nikada nisam uvredila. Nemoj da poskačeš kao na trambolini. Imaš neke tikove sigurno! – rekla je Dalila.

– Da sam najgora na svetu ti si me oprala! – rekla je Aleks.

– Ti si osoba koja me jurila i napolju i ovde – rekao je Car.

– Ti si mene zvao napolju, ne ja tebe – rekla je Aleks.

– Ti nju vređaš na konto toga što je napravila to zbog mene. Dalila nije imala ovde puno momaka, nije bila hapšena kao i ti! Dalila nije ni sjajna ni bajna! Ali svakodnevno ti neke provokacije imaš! malo više uključi mozak jer si se zaigrala! – rekao je Car.

– Na osnovu njega je vređam. Morate da snosite posledice! – doaje Aleks.

– Gledam šta ti Dejan zamera! Meni je nenormalno da danas komentarišem budžet i komentarišeš mene, Dalilu i Janjuša – rekao je Car.(Kurir.rs/K.Đ.)

https://www.youtube.com/watch?v=mvmPs0VVJXA&feature=emb_logo