Kupili kuću i unutra zatekli prizor iz HOROR filma: Mračna tajna je bila dobro skrivena

Zanimljivosti

Kupili kuću i unutra zatekli prizor iz HOROR filma: Mračna tajna je bila dobro skrivena 

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije kuće koja ima jezivu tajnu prostoriju

Društvenu mrežu Redit silno je zaintrigirala objava jedne korisnice koja je u svom novom domu otkrila skrivenu sobu. Prostorija je istog trenutka većinu na toj platformi podsetila na tamnicu iz trilera ili horora, a porodica ju je pronašla smeštenu iza velike police za knjige.

Kuća je inače sagrađena u mestu Logan u američkoj saveznoj državi Juta, a korisnica se u nju nedavno uselila zajedno sa suprugom i dvoje dece.

Intrigantnu prostoriju prethodni vlasnici prilikom prodaje uopšte nisu spomenuli, pa ne čudi što su korisnici ove sruštvene mrže počeli da zbijaju mračne šale.

– Igra za celu porodicu: Pretražite sve slučajeve nestalih osoba na tom području i pokušajte da utvrdite ko je od njih mučen u vašem novom domu – napisao je jedan od korisnika. Međutim, u komentarima se oglasila i osoba koji je umirila nove stanare.

“Hej, pa ja znam tu kuću jako dobro. To je bivši dom babe i dede moje supruge. Ma nije u pitanju nikakva tamnica ili mučilište, ta prostorija je sagrađena pre osam godina, a deda ju je zamislio kao projekt za kućne ljubimce – tvrdio je jedan korisnik.

Bilo kako bilo, budući da je unutar ta četiri debela betonska zida temperatura nešto niža, nova vlasnica je istakla kako će sobu pretvoriti u teretanu. (objektiv.rs)