MARIJA ŠERIFOVIĆ VAŽNOM PORUKOM ČESTITALA 8. MART: Evo šta je poručila pevačica!

Showbizz

MARIJA ŠERIFOVIĆ VAŽNOM PORUKOM ČESTITALA 8. MART: Evo šta je poručila pevačica!

Dok se priprema za svoj veliki solistički koncert u Banja Luci, regionalna muzička zvezda Marija Šerifović svojim pratiocima obratila se veoma važnom porukom.

– Dragi moji ljudi, ovom prilikom želim da čestitam damama 8.mart, uz jedno veoma važno obaveštenje. Trudila sam se da pronadjem adekvatan poklon šta da vam poklonim. Prvo moram da kažem veliko hvala što smo predstojeća dva beogradska koncerta rasprodali u rekordnom roku. Zbog svega toga novi datum je tu, 28.mart. I karte su od danas u prodaji! Požurite i čekam vas. – nasmejano je poručila muzička zvezda.

Karte su već u prodaji a Marija ne krije zadovoljstvo što je otvoren još jedan datum za beogradski koncert.

-Simbolika je da bas na danasnji dan , kada nastavljam svoju turneju pustimo jos jedan, novi datum za beogradski koncert. Zaista sam srećna što su u rekordnom broju rasprodati 23 i 24. mart i ovo je zaista neverovatan vetar u ledja.- poručila je pevačica.

Mariju večeras očekuje veliki koncert u hali “Borik” gde nakon pandemije i velike pauze nastavlja druženje sa publikom. Inace koncert u hali Borik rasprodat je pre dve nedelje te nema sumnje da ce veceras svi u Banja Luci imati noć za pamćenje. Posle Banja Luke, veliki koncert regionalna zvezda održaće u Zagrebu, a nakon toga slede koncerti u srpskoj prestonici. (kurir.rs)