LJUBAVNI TROUGAO TRESE ZADRUGU! Ana i Car brutalno ponizili Dalilu, ona im ŽESTOKO ODBRUSILA, nastao MUK u Beloj kući! (VIDEO)

Showbizz

LJUBAVNI TROUGAO TRESE ZADRUGU! Ana i Car brutalno ponizili Dalilu, ona im ŽESTOKO ODBRUSILA, nastao MUK u Beloj kući! (VIDEO)

U toku je podela budžeta Stefana Karića. On se obratio Filipu Caru, a onda je došlo do žestoke rasprave za crnim stolom.

– Moraš da znaš da te ne mrizim, niti da ti želim loše. Ti i Dalila mnogo dajete sebi za pravo, zamerate ljudima mnogo toga, a najglasniji ste ovde – rekao je Karić i Car je izvukao svoj budžet.

– Umeš da budeš tako pokvarena i bezobrazna. Tebi se hod promenio kada si sa Filipom. Komentarisao sam i tvoje postupke prema Dajanu, mada to nije ni bitno sada. Ti kada ti je teško zaplačeš, ali i zapevaš. pusti malo da prođe sve pa nastavi dalje – rekoa je Karić.

Car i Dalila su prekinuli Karića pa su nastavili da se svađaju.

– Opa veliki budžet.. Ne zovu me za džabe maherka – pevala je i igrala Dalila kad je izvukla veliki budžet, što je Cara iznerviralo.

– Ona je ta koja samo grabi, uzima sve za sebe – vikao je Car.

– Dečko ti sebe kanališ a toga ćeš biti svestan uskoro – rekla je Dalila.

– Ajde maherka pali – rekao je Car.

– Što se tiče Ane pogrešila je sa Filipom, ove mlade devojke su naivne – rekao je Karić.

– Ti bi sve to komentarisao i ja sam sve razumela. Što se tiče osobe koja pokušava da me ponizi, ona ponižava samo sebe, a i kanali se na maksimum. Hvala ti Stefane. – rekla je Ana i dobila mali budžet.

– Tebe kanali moj bivši dečko dok ti radi to – rekla je Dalila.

– Nisi pitana za mišljenje – dodala je Ana. (kurir.rs)