NENAD OTKRIO DA LI SE PLAŠI DA ĆE ZOLA DA SE UMEŠA U VEZU SA MILJANOM! Šokirao priznanjem, a onda se obratio i Kulićkin bivši

Showbizz

NENAD OTKRIO DA LI SE PLAŠI DA ĆE ZOLA DA SE UMEŠA U VEZU SA MILJANOM! Šokirao priznanjem, a onda se obratio i Kulićkin bivši

Marko Janjušević Janjuš otkrio je da je Lazar Čolić Zola brinuo o Miljani Kulić, a sada je Nenad Macanović prokomentarisao je njegov potez.

– Ja sam nagovarao Miljanu da idemo na rođendan, nije htela da ide zbog kolica, onda sam rekao da neću da idem bez nje, pa je bilo ubeđivanje, zato je Zola izvukao iz konteksta da ja neću da ponesem hranu – rekao je Nenad.

– Nisam ja izvukao, nego sam čuo da ona kaže: “Hajde po hranu”, pa sam ja rekao Janjušu da donese – dodao je Zola.

– Nenade, da li misliš da Zola ovo namerno radi? – pitao je Darko.

– U inat meni ne može da radi, skretanje pažnje, cigarete, hrana, ne može. Ja sam siguran i u sebe i nju. Ona zna kakav je naš odnos – istakao je Macanović.

– Ja sam rekao da Zola nije ravnodušan, da Miljana nije ravnodušna i da treba da kažu jedno drugom sve. Miljana je odana kad je sa nekim. Zola mora da shvati da je Miljana ovde ušla sa dečkom. Nije momenat da to radi, to može da izazove sumnju u njoj. Zola i dalje voli Miljanu, Miljana je odlučila da preseče priču i ja je podržavam. A da li je emocija prestala… Ja vidim da Miljana poštuje Nenada, Nenad Miljanu, tome treba dati podršku. Miljani nije svejedno kad vidi Zolu. A ja dobro znam šta je meni Zola rekao – ispričao je Lepi Mića.

– Prolazio sam, čuo sam da mu je rekla dva, tri puta da joj donese hranu. Video sam, pogledala je u mene, rekao sam Janjušu na kvarno da joj nabaca malo hrane. Ali svaka čast, momak se super ponaša prema njoj. Kad sam bio u izolaciji pre rođendana, čuo sam vrata i njen glas: “Ustaj, ustaj, ustaj”. A on stoji iza nje i smeška se. Ako ćemo nešto, to je provociranje – dodao je Zola. (Kurir.rs/I.B.)