ŽESTOKA SVAĐA BIVŠIH LJUBAVNIKA! Dalila KLELA Cara, on joj odbrusio: Bili bismo ZAJEDNO DA SE NE PONAŠA KAO KABADAHIJA! (VIDEO)

Showbizz

ŽESTOKA SVAĐA BIVŠIH LJUBAVNIKA! Dalila KLELA Cara, on joj odbrusio: Bili bismo ZAJEDNO DA SE NE PONAŠA KAO KABADAHIJA! (VIDEO)

Haotična rasprava Dalile Dragojević i Filipa Cara zbog Ane Jovanović se nastavila i za vreme reklama.

– Glupi ste i smešni, sprdaću se sa vašim mozgovima. Vi ste džiberi – rekao je Car.

– Možeš sa drugima, sa mnom ne. Dabogda ti se desilo kad budeš najviše voleo ovo na tvoje oči – odgovorila je Dalila.

– Ja te razumem i shvatam šta si pričala za malu Anu. Ti imaš pravo da kažeš i tebi i njoj. Ali ovi lešinari, koji su ćutali kad smo mi ulazili u odnos, a sad napadaju, to su krvopije – dodao je FIlip.

– Niko ne treba da napada umesto mene, ali ljudi imaju pravo na svoje mišljenje – odgovorila je Dragojevićka.

– Ja sam maloj rekao u izolaciji da te volim na neki način, da nemamo perspektivu, da nećemo biti napolju zajedno – rekao je Car.

– Nećemo nigde biti zajedno, od nas dvoje nema ništa. Ja ti preko ovih stvari neću preći – dodala je Dalila.

– Shvataš li da me boli k*rac? I da si ti sve ovo htela – odgovorio je Filip.

– Dalila se okrenula i otišla od Cara.

– Tebi prija, ti voliš da te vređam, tebi ovo prija, zanimljivo ti je. Još mi staviš i Ružu (Irmu) na leđa. Ja ću tebe da srežem svaki put kad se praviš pametna. Da li si jadna ili tužna ili ovo? – počeo je da je prati on.

Naredno pitanje u emisiji “Pitanja gledalaca” voditeljka pročitala je Filipu Caru.

Šta se ti sad praviš praviš pametan, ima Dalilo pravo da je naziva dežurnom?

– Da, rekao sam da Dalila jedina ima pravo. Ona jedina ima težinu kad priča o Ani i meni. Ja sam sedeo i ćutao kad je Dalila pričala. Što se tiče mene, rekao sam joj da ne mafija, nego da dođe do mene, da ne talasa, nego da mi kaže šta je smeta. Da se ne ponaša kao kabadahija, bili bismo zajedno. Žrtvovala je za mene mnogo. Nije lepo da ja nakon tri dana završim sa nekim drugim u krevetu, surovo je, ali ja sam takav. Kod mene k*rčenje ne prolazi, postanem sto puta odvratniji. Evo, kako sam sad fin – rekao je Car.

– Jer ti je d*kala k*rac Ana. Gurnuo si je u problem – dobacio je Mića.

– Nije on gurnuo Anu u problem, devojka se sama gurnula u problem. Sama je otišla da jaše čoveka koji je pijan. On joj je rekao da voli drugu ženu – skočila je Dalila. (kurir.rs)