O SVAĐI DALILE I DEJANA BRUJI REGION! Sada se oglasila i njegova majka Biljana, objavila fotku sa NJIM i poručila JEDNO! (FOTO)

Showbizz

O SVAĐI DALILE I DEJANA BRUJI REGION! Sada se oglasila i njegova majka Biljana, objavila fotku sa NJIM i poručila JEDNO! (FOTO)

Kao plamen, odjeknula je vest o ratu bivših supružnika Dejana i Dalile Dragojević, posle mnogo vremena. Naime, u toku današnje emisije “Gledanje snimaka”, Dragojević se obrušio na njegovu bivšu devojku i ženu i Nikolu Grujića Gruju, zbog toga što su napali Milanu Šarac Mimu.

Nizale su se psovke, uvrede, ali i pretnje o tome da će oboje da progovore i jedno drugo zakopaju za sva vremena u rijalitiju.

Region trenutno bruji zbog skandalozne svađe bivših supružnika Dejana i Dalile Dragojević. Njih dvoje su na račun jedno drugog izneli mnoštvo uvreda i provokacija.

U jednom momentu, počeli su da se vređaju na konto porodice, pa je Dalila ustala i pozdravila očuha Predraga Opačića Mungosa.

Ovim povodom, na svom Instagram profilu, oglasila se Biljana Dragojević, majka Dejana Dragojevića, koja je uz fotografiju sa Mungosom, imala da poruči samo jedno:

– Pozdrav za Mungosa!!??? – pisalo je u objavi uz emotikone koji prevrću očima. (kurir.rs)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Biljana Dragojevic (@biljana.dragojevic.bd)