CAR SE POKAJAO ZBOG LJUBAVNIH AFERA U ZADRUZI! Filip otvorio dušu, a onda je Dalila skočila NJEMU u zagrljaj! PAO I POLJUBAC!

Showbizz

CAR SE POKAJAO ZBOG LJUBAVNIH AFERA U ZADRUZI! Filip otvorio dušu, a onda je Dalila skočila NJEMU u zagrljaj! PAO I POLJUBAC!

U toku je glasanje za tri najnesrećnije osobe u Beloj kući, Filip Car se pokajao zbog ljubavnih veza u Zadruzi, a Dalila je skočila Sandiju Kojiću u zagrljaj.

– Na početku bih navela sebe, ali to ne može. Prvo mesto je Dalila, drugo Gruja, i treće mesto je Ša jer se popravlja – rekla je Marijana.

– Ja bih se složila sa Aleks Nikolić, samo bih umesto Sandre stavila Zolu – rekla je Milica.

– Mene je navelo pra ljudi, i verovatno ću i biti naveden, ali smatam da sam nezadovoljan zbog nekih stvari s polja. Moju boravak ovde su obeležila dva odnosa koja nisu normalna. Ja sam srećan jer sam završio to. Prva osoba je Mensur, druga je Nikola Grujić jer je nezadovoljan zbog cele priče, treća osoba je Ša jer je njega samo male stvari čine sretnim – dodao je Car.

Sandi Kojić je dobio reč kako bi odgovorio Stefanu Kariću na izbor najnesreećnije osobe:

– Ja moram da repliciram. Karić je rekao da sam nesrećan jer sam se osetio neprihvaćen, da li jer sam stranac ili nešto drugo. Isto tako kada je bio izbor za mistera nisam dobio aplauz, niti na zadrugoviziji. Osetio sam se tada nesrećno – rekao je Sandri.

– Nije problem štoi si stranac, već što si pokrao celu kuću – dodao je Dedović.

– Sve vas razume, sreća je u malim stvarima. Meni je danas bilo sreća kada sma popio kafu sa Dalilom i Anđelom – rekao je Sandi a Dalila ga je zagrlila.

– Na prvom mestu bih naveo Dejana, njemu se sviđa Aleks, a on traži Dalilu u njoj.On kada nađe mir je kada zaboravi Dalilu. Gruja je drugi, ja njega smatram prijateljem, jer je on ljut na mene zbog Mime. Na trećem mestu je Miki – rekao je Sandi. (kurir.rs)