Marina (35) ostavila muža, pa se udala za njegovog sina: Zbog Vladimira (20) se osećam mladom!

Ispovijesti

Marina (35) ostavila muža, pa se udala za njegovog sina: Zbog Vladimira (20) se osećam mladom! 

Znam da će nas mnogi osuđivati, drugi će nas podržati, ali mi smo srećni i vama želimo isto, rekla je Marina

Influenserka Marina Balmaševa (35) iz Rusije, koja se proslavila dokumentujući svoj proces mršavljenja na Instagramu, sada je šokirala javnost priznanjem da se udaje za svog posinka, kojega je upoznala kada je on bio sedmogodišnji dečak.

“Nikad ne znaš šta te čeka u životu”

Balmaševa je bila udata za Alekseja (45) punih 13 godina pre nego što su se razveli. Kada je njihov brak završio, ona je započela vezu s njegovim sinom Vladimirom (20). Sada planira venčanje.

“Nikad ne znaš šta te čeka u životu i kada ćeš upoznati osobu koja te zamejava”, nedavno je izjavila za Dejli Mejl i dodala: “Znam da će nas mnogi osuditi, drugi će nas podržavati, ali mi smo srećni i vama želimo isto.”

Ruski mediji pišu kako je Marina s bivšim suprugom Aleksejem usvojila petoro djece i da trenutno živi s Vladimirom i još troje dece koje je usvojila s njegovim ocem. Preostalo dvoje živi s njenim bivšim suprugom.

“Ne osećam se kao starija žena”

Rusku influenserku trenutno na Instagramu prati 416.000 ljudi, pre dva meseca gostovala je na ruskom šou programu, gde je govorila o vezi sa 15 godina mlađim posinkom.

Dok je bila u braku sa Aleksejem bila je nesrećna, pa se zbog toga gojila, dok je veza sa Vladimirom, održava mladom.

“Ne osećam se kao starija žena koja mora stalno da posprema po kući. Zbog njega se osećam mladom i srećnom devojkom,” rekla je Marina i dodala kako ne brine da će je 15 godina mlađi dečko ostaviti zbog neke mlađe žene.

Njihova veza već neko vreme zaokuplja rusku javnost, a Balmaševa je mnogo kritika dobila nakon što je nedavno na Instagramu objavila zajedničku fotku s Vladimirom iz doba kada se tek udala za njegovog oca, a na kojoj Vladimir ima samo sedam godina. (stil.kurir.rs)