Trudnica doživela šok u AUTOBUSU: Bahati putnik je URLAO na sav glas zbog onoga što mu je uradila

Ispovijesti

Trudnica doživela šok u AUTOBUSU: Bahati putnik je URLAO na sav glas zbog onoga što mu je uradila

Nije joj dao da sedne ni na prazno mesto, ali je ubrzo zažalio

Jedna žena u osmom mesecu trudnoće, prepričala je na Reditu neprijatnost koju je doživela u javnom prevozu, kao njenu nesvakidašnju reakciju.

Ona je objasnila da svakodnevno na posao najčešće ide autobusom. Često su, kaže, u to vreme sva mesta zauzeta, ali joj ljudi obično sami ustupe sedište. U nastavku piše da je nedavno ušla i odmah ugledala prazno mesto, ali da je neko namerno pokušao da je spreči da sedne.

– Krenula sam da sednem najnormalnije, ali je pored sedeo muškarac u odelu, sa rukom na praznom sedištu. Zamolila sam ga da pomeri ruku kako bih mogla da sednem, ali on je rekao da je mesto zauzeto – napisala je u objavi koju je preneo Miror.

Kad ga je pitala kako je mesto zauzeto, on joj je rekao da odmara svoju ruku. Rekla mu je da je umorna i ponovno zamolila da pomeri ruku kako bi mogla i ona da sedne, ali on je ponovno odbio i rekao joj da “njena trudnoća nije njegov problem.”

– Tad mi je bilo već dosta, leđa su me ubijala pa sam mu jednostavno sela na ruku! – tvrdi ona.

Muškarac se tada navodno prepao i pokušao brzo da pomeri ruku, urlajući na nju da je nepristojna.

– Krenula sam da se svađam sa njim, ali onda je on odustao i komentarisao da mi je postupak neprimeren i bez poštovanja. Svi su gledali u mene, ali ja sam samo sedela i pomalo se stidela – objasnila je.

Kada je stigla kući, ispričala je svom suprugu šta se dogodilo, a on joj je rekao da se “zaista ponela neprimereno”.

– Kaže mi da sam se pogrešila i da je to bilo potpuno neprikladno, uprkos tome što sam rekla da sam umorna od stajanja i da stvarno moram da sednem – zaključila je.

Korisnici Redita su je uveravali da uopšte nije pogrešila i mnogima je to bilo prilično smešno,

– Ne mogu da verujem da si ukrala mesto njegovoj jedinoj ljubavnici! – prokomentarisala je jedna osoba.

– Nisam trudna i učinila bih isto. Šta, dođavola on misli; da može da uskrati osobi mesto za koje je platila? – nadovezao se neko. (objektiv.rs)