NIJEDNA MLADA PEVAČICA NEMA KAPACITET KAO JA, DIZALA SAM KREDITE ZA PESME: Maja iznela detalje karijere, jedno nikad ne radi!

Showbizz

NIJEDNA MLADA PEVAČICA NEMA KAPACITET KAO JA, DIZALA SAM KREDITE ZA PESME: Maja iznela detalje karijere, jedno nikad ne radi!

Pevačica Maja Nikolić jedna je od prepoznatljivih dama sa domaće javne scene na kojoj traje već više od tri decenije.

Ona je istakla da nikada nije želela da ide lakšim putem i da poput pojedinih koleginica traži sponzore koji će joj finansirati karijeru.

– Ovo je moj put, moj pravac, i ja ne umem drugačije. Nikada ne bih mogla da budem folkerka ili da pevam neki komercijalni žanr iz koristi. Svesna sam da zarađujem manje od narodnjaka, moji honorari za nastup nisu 10.000 evra kao njihovi, ali ja pevam zbog ljubavi, a ne iz koristi – objašnjavala je Nikolićeva, koja je potom otkrila da je morala da se snalazi da bi snimila pesmu.

– Desilo se da sam morala da podignem kredit kako bih uložila novac u novu pesmu. Nemam sponzora, samu sebe finansiram i bila sam spremna da preuzmem rizik za projekat u koji verujem. Postoje mnogi muzičari koji su na taj način ulagali u karijeru, kasnije nam se sve to vrati – rekla je Maja koja ističe da i pored brojnih izazova, nikada nije razmišljala o napuštanju estrade.

– Ja se ne predajem, zato i trajem više od 30 godina. Jedna sam od retkih pevačica koje su nakon 19 godina ostale na sceni. Mnogi pevači iz tog vremena nisu mogli da se nose s novim muzičkim talasom i zbog toga su se povukli iz javnosti, a neki su skroz promenili profesiju. Ja nisam takva, uspela sam da se izborim za sebe i planiram da nastavim u tom smeru. Ponosna sam na sve prestižne muzičke nagrade koje sam dobila, kao i na hitove koje sam napravila. Mladi izvođači mi ne smetaju, verujem da svako ima svoju publiku, ali iskreno nisam videla neku novu pevačicu u kojoj prepoznajem sebe. Zasad nijedna nema taj kapacitet – zaključila je Maja.

Maja je istakla da je ponosna na to što je sarađivala sa zvezdama kao što su Predrag Živković Tozovac i Luis, s kojima ima duetske pesme.

Razmišljala sam da snimim duet s nekim mlađim izvođačem, ali iskreno, nakon dueta sa Tozovcem i Luisom ne mogu sebi dozvoliti da ukrstim glas sa bilo kim – rekla nam je pevačica.

Majin brat, Marko Nikolić, takođe se bavi muzikom, a sada je pevačica otkrila da se sa njim savetuje oko svega.

– Ponosna sam na svog brata, oko svega se savetujem sa njim, ali i on sa mnom. Kada god želim da snimim neku pesmu, prvo čujem njegovo mišljenje, iako na kraju sama donesem konačnu odluku – objasnila je. (Kurir.rs/K.Đ/Alo)