BIĆEMO ZAJEDNO Miljana i Bebica bacili sve karte na sto, on ŠOKIRAO izjavom, a Kulićka otkrila: MANIPULIŠE SA MNOM PREKO RODITELJA

Showbizz

BIĆEMO ZAJEDNO Miljana i Bebica bacili sve karte na sto, on ŠOKIRAO izjavom, a Kulićka otkrila: MANIPULIŠE SA MNOM PREKO RODITELJA

Zadrugari u Beloj kući biraju najvećeg manipulatora. Naredni koji je glasao bio je Nenad Aleksić Ša koji je naveo Miljanu Kulić i Zolu i Bebicu, a onda je Miljana ustala i ušla u raspravu sa Ša zbog komentara.

Nenad Macanović Bebica je naredni naveo:

– Slažem se sa Mikijem tu jeste Zola, on je manipulator opasan, drugo mesto je Mateja, a tu je i MC Aleks. Što se tiče Miljane ona i ja ćemo biti zajedno kad izađemo. Ona je pokazala na Rajskom šta je i kako sa mnom. – rekao je Bebica.

– Mi smo svi ovde na neki način emotivni manipulatori. Slažem se sa svima za Miljanu, Bebicu i Zolu, ali tu je i Dalila koju Car voli, ali nije moglo da se sakrije da se ona zaljubila u Anđela, a onda je ona ispeglala sebe u tom odnosu. MC Aleks je u tom odnosu sa Matorom. Sledeća je MIlica Veselinović, ona to radi Mensuru. Ona je to koristila sa njim, sada je nikad bolja prema njemu, ali i Mensur daje Milici lažnu nadu ostajanjem u krevetu sa njom.Moram i Dejana Dragojeivća da navedem – rekla je Irma Sejranić.

– Mani je tu draga Aleks, ali moram da je navedem. Ona je koristila Matoru za neke stvari. Naredna koja je tu je Dalila, cela kosmičkla ljubav sa Carem je nestala, sada je u tom odnosu sa Anđelom. Svi smo mislili da je Car maniupulator, a ispalo je drugačije. Treće mesto po meni je Bebica koji manipuliše sa mnom pominjujući moje roditelje – rekla je Miljana. (Kurir.rs/M.M.)