Snimak koji ledi krv: Devojčica krenula ka OPASNOM uljezu i zavrištala, pogledajte reakciju MAJKE (VIDEO)

Zanimljivosti

Snimak koji ledi krv: Devojčica krenula ka OPASNOM uljezu i zavrištala, pogledajte reakciju MAJKE (VIDEO)

Snimak jedne majke iz SAD i njenog malog deteta postao je viralan, a na njemu se vidi kako u zadnjem trenutku hvata radoznalu devojčicu koja je potrčala ka medvedu i unosi je u kuću.

Drama se odigrala u saveznoj državi Vašignton, kada je Samanta Martin istrčala iz kuće da spasi svoju ćerku koja je u dvorištu primetila crnog medveta i vrišteći mu krenula u susret. Sve je snimila bezbednosna kamera, a originalni video je sakupio više od 3,2 miliona pregleda, dok kasnije objavljena duža verzija ima preko 3,7 miliona pregleda.

Na snimku se vidi mali crni medved kako trči duž betonskog zida na obodu dvorišta. Dete je pre jurnjave stajalo na ulaznim vratima, ali je onda oduševljeno prepoznalo uljeza.

– To je medved! – devojčica je vrištala dok je trčala ka zverki.

Njena majka je za televiziju Foks 13 rekla da se uspaničila i potrčala da zgrabi svoju ćerku Džuniper i vrati je unutra.

– Bio je to samo mali medved, beba, ali moja najveća briga nije nužno bila beba medved pošto nisam znala gde je mama medved i nisam znala kako bi se osećala kada bi dva čoveka trčala ka njenoj bebi – rekla je ona.

Majka misli da je Džuniper želela da vidi medveda nakon što je naučila da ih prepozna iz knjige i otkako su joj postali omiljene životinje.

Što se tiče bebe medveda, Martin je za FOKS 13 rekla da je pobegao nakon što je pojeo semenke iz sada uništene hranilice za ptice koju ona ne planira da popravi.

– Volim ptice, ali takođe ne želim da medvedi stalno ulaze u dvorište, tako da neću vraćati seme za ptice – objasnila je. (objektiv.rs)

https://www.tiktok.com/@remi_lynn8/video/7101023257830116650?is_from_webapp=1&sender_device=pc