TRUDNA VIKI U SUZAMA – DONIJELA ODLUKU: Evo da li će zadržati Osmkčićevo dijete (VIDEO)

Showbizz

TRUDNA VIKI U SUZAMA – DONIJELA ODLUKU: Evo da li će zadržati Osmkčićevo dijete (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Viktoriju Mitrović.

Koja je konačna odluka? Želiš li da zadržiš bebu ili ćeš ipak ab**titrati? – glasilo je pitanje.

Ja iz srca ne želim da a**tiam, ali moja konačna odluka je da ću da obortiram. Ne znam šta bih rekla. Pokušavam sebe da dignem i da se na silu smijem, neću ni da spavam. Ja sam odlučila da ću da a***iram, sa takvom osobom mi ne treba dijete – govorila je Viki.

Je l’ ti nedostaje on? – pitao je Milan Milošević.

Ne. Tolik sam povrijeđena i razočarana. Ne bih znala kako da to definišem. Mnogo me je razočarao, niakd to nisam mogla da očekujem. Mogla sam sve, ali to ne… Mislila sam da on ima neke mane, a to sam pravdala kroz srčanost i iskrenost, ali ne… Moje pravdanje njega je bilo uzalud. Mnogo me je razočarao. Nije da mi nedostaje, ne može da mi nedostaje neko ko ima takav stav. Ono što je radio posljednjih dana ovdje, ne bih mu prešla preko toga ovde. Ja sam prelazila preko uvdera koje je izgovorio za moje dete, imala sma opravdanje da to radi iz povrijeđenosti i emocije koje je osjećao. On je mene gledao da udari gdje me najviše boli i ja sma to opravdala. Isto tako i ja kad me nsšto povrijedi. Sve sam opravdavala, ali ovo zadnje ne mogu. Bila bih bolena kad bih opravdala. Ja sam zahvala što se sve desilo u ovom prostoru. Ja da sam izašla napolje i da sam saznala da sam trudna, tu bi bio opšti haos – nastavila je Viktorija da govoroi kroz suze.

Neka veza koja je bilo zbog s**a, pravimo da je bilo ko zna šta. Njgov nijedan postupak nije pokazao da tebe voli – dodao je Stefan.

Naš odnos jeste počeo iz s**sa. On je osoba koja ne može da voli, očigledno ni sam sebe. On da je ostao ovde ja bih i dalje sve pravdala. Ja ne znam šta je radio, ego, sujeta ili kompleksi, nega bude sve samo da nije bilo voljenja sa njegove strane. Ne znaš situacije kad je on plakao u krevetu, kad je plakao Zoli… Zbog čega? Zbog s**sa? – nastavila je ona.

Trudna sam, pa neću da komentarišem. Ja u ovoj situaciji ne želim nikog da komentarišem – rekao je Karić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. (Novi.ba)