NAJVEĆI APLAUJZ – DEJAN NASMIJAO ŽIRI DO SUZA: Čekajte da čujete šta je pjevao, HITTT (VIDEO)

Showbizz

NAJVEĆI APLAUJZ – DEJAN NASMIJAO ŽIRI DO SUZA: Čekajte da čujete šta je pjevao, HITTT (VIDEO)

Pokupio sve pohvale!

U toku je specijalna emisija “Zadrugovizija Karaoke Show” koje je zadrugarima obezbjedio DJ Neba. Drugi je nastupao Dejan Dragojević. On je izvukao pjesmu od Cece Ražnatović – “Doktor”.

Dejan se sve vrijeme odlično zabavljao, a svoju nastup posvetio je Nenadu Aleksiću Ša i njegovom susretu sa Tarom Simov, za koji su zadrugari maloprije saznali.

Dok u znoji bilo koju noćas maziš, ti ćeš biti tepih po kom Tara gazi – pevao je Nenad.

Nastup možete pogledati u nastavku.

Uslijedili su komentari zadrugarskog žirija.

Deki, drago mi je što si vaskrsao i postao reper sa pola frizure. Znam kome ću da dam 12 – rekao je Filip.

Šta reći? Ovo je 12 kao kuća. Nismo se pomirili, nismo se čak ni sreli, samo smo bili na istom mestu. Nastup ludilo, od mene ćeš da imaš maksimum bodova. Tara mi upravo piše i kaže da te puno voli i pozdravlja – pričao se Ša.

Molim te nemoj više da skačeš u bazen. Moram da kažem Aleks da prestane da te maltretira i da uživate u vezi – govorila je Sanja.

Stvarno si nas nasmijao. Pomislila sma šta može da bude od ženske pjesme koju izvodi muškarac. Ša se slučajno našao na mjestu gdje Tara radi, kao što si ti slučajno pao na mašinicu i ispala ti takva frizura. Super si bio, nasmijao si nas… Vidim da se nasmejao i zadrugare, a znamo da te to teško – komentarisala je Milica.

Deki, srećan ti rođendan. Ko te šišao? – pitala je Zorica Marković.

Karić – rekoa je Dejan.

Frizura ti je kao i njegovo prezime. Toliko emocije si unio, ja sma se iznenadila. Pokvario si i opjevao Ša, ali da si nastavio sa emocijom… To će biti hit – nastavila je Zorica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. (novi.ba)