OGREŠIO SAM SE O MAJU, SANJU I ČAPRIĆKU! Car se pokajao zbog bivših, Dalilu nazvao GREŠKOM, ona zapenila, šok PREOKRET u Zadruzi!

Showbizz

OGREŠIO SAM SE O MAJU, SANJU I ČAPRIĆKU! Car se pokajao zbog bivših, Dalilu nazvao GREŠKOM, ona zapenila, šok PREOKRET u Zadruzi!

Filip Car nastavio je da se pere od veze sa Dalilom Dragojević, a tokom svog izlaganja šokirao je sve kada je spomenuo bivšu devojku Maju Marinković, koja je izbačena iz “Zadruge” zbog njega.

– Dajte mi samo minut, želim da prokomentarišem Dalilu, ako se Sanja vređa, , ako daješ sebi za pravo da pričaš o Aleksandri, Maji, plačeš, dolaziš i lomiš zidove, onda ja mogu da kažem da si greška – rekao je Car.

– M*rš u pi*ku materinu, nemoj više da me komenatarišeš – rekla je Dalila.

– Osoba koja pored naših silnih problema gleda ko šta radi, konstantno komentariše sve moje bivše – rekao je Car.

– Oni su svi komentarisali mene, ova ovde se j*bala sa tobom, ima da komentarišem ako želim, ovaj me komentarisao i njega ću da komentarišem, svima sve vraćam – rekla je Dalila.

– Ponaša kao da ništa nije uradila, boleština. Ja se na kraju pitam kako se dovedem u situaciju da poludim zbog ovakve osobe. Sada kažem, ja sam se ogrešio o Maju, Sanju i Čapričku, ja sam dozvolio sebi da se užasno ponašam – kazao je Car.

– Da li vidite kako se pere sad, šta sada ovaj klo*ar priča. Ja deset meseci slušam da je njemu Maja bila greška, sada čujem kako sam greška ja – rekla je Dalila. (kurir.rs)