Upravo je operišu, imam strah: Đani se oglasio dok čeka da se Slađi završi operacija!

Showbizz

Upravo je operišu, imam strah: Đani se oglasio dok čeka da se Slađi završi operacija!

Pjevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa jučer su krstili najmlađeg unuka Lava. Iako porodica djeluje presrećno i bez problema, Trajkovići trenutno prolaze kroz pravu dramu.

Đanijeva supruga se danas operiše zbog problema sa srcem. Naime, Slađa već neko vrijeme osjeća tegobe, zbog čega se obratila ljekaru koji ju je hitno uputio na operaciju.

Slađa se juče oglasila za medije i otkrila o kakvim zdravstvenim problemima je riječ.

– Istina je to što ste čuli, idem sutra ujutro u KBC “Dragiša Mišović”, na kardiologiju, da mi ugrade stent, imam to zakrčenje krvnih sudova. Nisam ni znala ništa konkretno, dok nisam otišla na redovnu kontrolu, tamo se sve to otkrilo. Umarala sam se, pritisak mi je varirao, a na pregledu je doktor video da nešto nije kako treba. Sutra će mi ugraditi stent, biće sve to okej – poručila je Slađa za Pink.rs, a folker je za Blic danas otkrio da će uskoro saopštiti detalje nakon operacije jer Slađu trenutno operišu.

– Ne znam još uvijek šta se dešava, oni je operišu sada. Siguran sam da će to sve proći kako treba, ali svakako uvijek imam strah od bilo kakve operacije – izjavio je Trajković. (ekskluziva.ba)