Od stare Ermine Pašović ni traga: Za petama Maji Marinković, ne zna se koja se više izoperisala!

Showbizz

Od stare Ermine Pašović ni traga: Za petama Maji Marinković, ne zna se koja se više izoperisala!

Po izlasku iz rijalitija mnoge učesnice sav zarađen novac ulože u sebe i svoj izgled, pa nekad toliko pretjeraju sa operacijama, da više ne liče na sebe.

Pravi primjer za to je Maja Marinković, koja se potpuno transformisala u odnosu na prvu sezonu “Zadruge” i danas. Ona je uradila brojne operacije, a kako se spekulisalo, za sve to je izdvojila čak 30.000 eura.

Jedina koja može da je parira od cimerki kada su broj operacija i cifre za iste u pitanju, jeste Ermina Pašović.

Naime, Ermina je u “Zadrugu” ušla potpuno prirodna, bez korekcija, reklo bi se. Izgledom nije privlačila veliku pažnju, ali je bilo poznato da je bila u vezi sa Banetom Čolakom i Gagijem Đoganijem.

Međutim, kada je izašla iz Bijele kuće, Pašovićeva je riješila da promijeni lični opis, i za to je odvojila ogromnu cifru novca.

Kako je bila nezadovoljna mnogim stvarima, Ermini je najveći problem bilo rošavo lice, pa je tako, nakon što je riješila problem sa aknama, otišla na lasersko uklanjanje ožiljaka. Za ovo je izdvojila od 150 do 250 eura po tretmanu, a uradila ih je, kako tvrde izvori, četiri.

Ubrzo nakon toga podvrgla se operaciji nosa, a ova intervencija kreće se od 3.000 eura. Potom je posjetila hirurga kako bi podigla i kapke i za to iskeširala 900 eura, uz to poželjela je i mačije oči, čija je cijena 4.000 eura. Ermina je uradila i grudi i za njih je izdvojila 3.800 eura, tu su i nove jagodice od 900 eura.

Pašovićeva tu nije stala, već je uvećala u usne, koje su je koštale oko 500 eura, ali korigovala i oblikovala vilicu, metodom “Jaw lan”, koja se radi hijaluronskim filerima i košta do 1.000 eura. Da bi došla do željenog izgleda, bivša zadrugarka odlazila je i na botoks tri regije, za šta je dala oko 250 eura.

Suma sumarum, kada se se uzme u obzir sve što se Ermini nije dopadalo i šta je promijenila na sebe, to ju je sve koštalo 15.250 eura.

Nekadašnja rijaliti učesnica je sada veoma aktivna na Instagramu gdje svakodnevno objavljuje svoje fotografije i video snimke, na kojima više nema ni traga Ermine Pašović, od prije par godina, već je sada potpuno druga osoba. (ekskluziva.ba)