DALILA SE VRATILA IZ BUDVE – ODMAH SE OGLASILA: Evo šta je Dejan radio u Šepku, morala je reći

Showbizz

DALILA SE VRATILA IZ BUDVE – ODMAH SE OGLASILA: Evo šta je Dejan radio u Šepku, morala je reći

“Neka i dalje ostane misterija ko je u pitanju.”

Drugoplasirana zadrugarka Dalila Dragojević se vratila u Srbiju iz Crne Gore, pa se na aerodromu odmah dotakla priča o novom izabraniku, ali i bivšeg muža Dejana Dragojevića i njegovog odlaska u Šepak.

– Ljudi su mi baš prilazili, da. Komentari su bili pozitivni, sve najbolje su mi govorili ljudi. Stvarno… Nijedan loš komentar, ništa negativno! Sve onako kako i treba da bude – rekla je Dalila Dragojević i spomenula novog dečka:

– Nisam otišla na more sa dečkom, nije tačno. To je pogrešna informacija. Marijana Zonjić mi je novi dečko… (smijeh) Pisalo se svašta na osnovu klipova, to mislite… Neka i dalje ostane misterija ko je u pitanju. U jednom trenutku mi je bio drug, onda u drugom momentu nešto drugo… Neka ostane misterija – dodala je ona za Blic.

– Nije u pitanju nova ljubav, možda je stara. Vidjećemo da li će ta ljubav da se povrati u budućnosti, vidjećemo sve. Bitno je da mi je lijepo. Dejan je iskoristio dok nisam tu da dođe u Šepak, on koristi sve u životu. Neka mu je sa srećom! Tedi, ljubimac, ostaje kod mene. Njemu je najbolje kod mene, neću ga vraćati u Veternik – zaključila je. (novi.ba)