TOLIKO SMO TE ČEKALI, I NA KRAJU DOČEKALI: Dalila i Gringo NE DOLAZE sebi OD SREĆE – Fanovi u transu!

Showbizz

TOLIKO SMO TE ČEKALI, I NA KRAJU DOČEKALI: Dalila i Gringo NE DOLAZE sebi OD SREĆE – Fanovi u transu!

Dalila Dragojević uživa u emotivnoj vezi sa čovjekom čiji identitet ne želi da otkrije javnosti, ali ga naziva “Gringo”.

Dalila i njen novi dečko putuju i obasipaju jedno drugog pažnjom, a starleta iz Šepka nerijetko voli time da se pohvali na društvenim mrežama. Upravo zbog toga je Dragojevićeva ponovo na meti osuda.

Trend slikanja hrane, nakita, cipela, automobila i svega ostalog što starlete i druge poznate dame objavljuju na svojim profilima u svijetu već i prolazi, ali je kod nas još uvijek u punoj snazi. Ipak, mnogim korisnicima Instagrama smetaju ovakve objave, te smatraju da je veoma ružno i neukusno hvaliti se skupim i brendiranim stvarima, a da je još gora opcija za koju se većina naših starleta odlučuje – kupovina “fejk” stvari, i hvalisanje njima kao da su original.

Dalila Dragojević je na svom Instagram storiju prvo objavila da je jela u poznatom restoranu brze hrane, a ubrzo je na njenom profilu osvanula slika Rolex sata, čija je inače vrijednost oko 20.000 eura.

Dalila se pohvalila i gravurom na poleđini sata gdje je napisano “Gringo 30.07.2022.”, a pratioci kao da su jedva čekali da ospu paljbu po njoj.

“Da li Roleks pokazuje neko bolje i ljepše vrijeme pa se otimate da ga imate?”, “Bože me sakloni ja mislila stiže prinova. Bolje da sirotinju nahraniš”, samo su neki od negativnih komentara koji su se nizali ispod Daliline objave. Naravno, bilo je i onih koje je Gringov potez oduševio i koji smatraju da je Dalila zaslužila skupe poklone i pažnju.

Ipak, možda i najviše od svega, korisnike mreža je razjbesnio opis koji je Dalila stavila pored snimka sata.

– Dugo smo ga čekali…i na kraju dočekali…sa posvetom…Gringo – napisala je ona i stavila emotikon srca.

Na Dalilino hvalisanje materijalnim bogatstvom nije ostao imun ni njen dojučerašnji rijaliti prijatelj Marko Đedović, koji je svoj komentar odmah objavio takođe na Instagramu, a iako nije imenovao, vrlo je jasno da se odnosi upravo na vicešampionku pete sezone.

– To što slikate hranu, ne znači da ste siti! Nego da ste nekad bili gladni. O “statusnim simbolima” ne bih. Prijatno, i nek’ ste samo živi, za zdravlje je kasno. Mukice – napisao je izrevoltirani Đedović. (balasevizam.novi.ba)