SAMOHRANA MAJKA DOBILA JE OTKAZ NAKON ŠTO JE ŠEFICI DONIRALA BUBREG: A onda je usledio obrt kakav niko nije očekivao

Ispovijesti

SAMOHRANA MAJKA DOBILA JE OTKAZ NAKON ŠTO JE ŠEFICI DONIRALA BUBREG: A onda je usledio obrt kakav niko nije očekivao

Debora Stivens je saznala da njena šefica Žaklin Brusija već dugo čeka na transplantaciju bubrega, pa je nazvala i ponudila joj svoj bubreg

Njujorčanka Debora Stivens koja je poklonila bubreg svojoj šefici kako ova ne bi morala da čeka na transplantaciju.

Priča kaže da je Debi Stivens, tada 47-godišnja samohrana majka dvoje dece, donirala bubreg da bi spasla život svojoj šefici, a da je kasnije otpuštena dok se oporavljala.

Džeki Brusja (61) požalila se Debi da nikako ne može da nađe davaoca, posle čega se ova ponudila da joj da svoj bubreg.

Njih dve su se upoznale dok su radile u kompaniji “Atlantic Automotive Group”, koja prodaje automobile u Njujorku. Stivensonova je dve godine bila zaposlena u toj kompaniji. Napustila ju je u junu 2010, kada se odselila na Floridu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli A Foto e o Fato ® (@afotoeofato)

Posle toga je Debi odlučila da se ponovo preseli na Long Ajlend i upitala Brusju da li može da je vrati na posao, što je ova i učinila. Dva meseca kansije, Brusja ju je pitala da li i dalje želi da joj da svoj bubreg.

Kada je saznala da njena šefica dugo čeka na transplantaciju bubrega, Debora joj je velikodušno ponudila svoj. Nakon operacije Stivensonova je imala komplikacije jer su joj nožni nervi oštećeni, pa je mesec dana bila na bolovanju. Šefica je zbog toga počela loše da se ponaša prema njoj.

“Ne možeš da ideš kući kad poželiš. Ljudi će misliti da ovde imaš poseban tretman”, rekla joj je navodno šefica. Nakon toga se Brusja žalila rukovodstvu kompanije, pa je Debi Stivens dobila otkaz.

“Bila je moj šef i ja sam je poštovala. Nisam želela da umre. Ovo je jako bolno iskustvo za mene”, rekla je Debi Stivens.

Debora sada namerava da tuži kompaniju za koju je radila i svoju bivšu šeficu zbog diskriminacije. (stil.kurir.rs)