Kad god je Ana nosila OGRLICU njen dečko se preznojavao: Unutra se krila TAJNA koja će im promeniti život

Zanimljivosti

Kad god je Ana nosila OGRLICU njen dečko se preznojavao: Unutra se krila TAJNA koja će im promeniti život

Žena nije imala pojma šta se unutra nalazi sve dok jedan romantičan gest nije sve pokazao

Kao i svaki zaljubljeni par, Ana i Teri iz Australije, čekali su pravi momenat da pređu na sledeći korak u vezi. Ana je priželjkivala da je on zaprosi, a na kraju se to i dogodilo. Teri je odlučio da Ani za prvu godišnjicu veze napravi unikatni komad nakita.

Ana nije imala pojma da je u privezak ogrlice Teri sakrio – dijamantski prsten.

– Jednom smo se šetali gradom i prolazili pored nekoliko zlatara i Ani se jako svidela jedna ogrlica, a čoveku koji ju je prodavao se svidela njena. Malo je falilo da se na licu mesta zamene, a meni je srce skoro stalo – prisetio se Teri kako se više puta preznojavao zbog ogrlice koja je čuvala tajnu.

Par je otputovao u Škotsku, a tamo je Teri, na Anino zaprepašćenje, zamolio da skine ogrlicu. Dok mu je ona bila okrenuta leđima, romantični mladić spustio se na jedno koleno, držeći u ruci ogrlicu s prstenom.

– Ana se šokirala kad je shvatila da se ogrlica otvara, a onda joj je tek sinulo da je oko vrata pet godina imala vredan prsten, pa je prebledela – ispričao je on.

– Mogla sam da ga izgubim, idiote jedan! – bila je njena “romantična” i spontana prva reakcija na činjenicu da je oko vrata pet godina nosila vredan prsten.

Nekoliko trenutaka kasnije shvatila je da je zaprošena, pa je ushićeno vrisnula “Da!” , pa je kasnije zaboravila da je bila ljuta… (objektiv.rs)