PRVI PUT SE OGLASILA O POMIRENJU SA PECOM! EVO ŠTA JE PORUČILA: Subotićka jasnija nego ikad!

Showbizz

PRVI PUT SE OGLASILA O POMIRENJU SA PECOM! EVO ŠTA JE PORUČILA: Subotićka jasnija nego ikad!

Aleksandra Subotić, oprostila je partneru Peci Raspopoviću prevaru sa njenom bivšom drugaricom Majom Marinković, a sada je starleta izašla iz medijske ilegale.

Naime, Aleksandra već danima svoje fanove čašćava vrelim fotkama sa ljetovanja, a sada je riješila konačno da se oglasi i na temu nje i Pece.

– Dobila sam potrebu po prvi put da se oglasim za širu javnost u svoje i SUPRUGOVE ime – niti smo se oglašavali za medije, niti cemo se oglašavati. Imam razumijevanja za cijelu priču koja je odjeknula u medijima, za publicitet i zaradu koju donosi odredjenim medijskim kućama koji plasiraju cijelu tu pricu ali ne mogu da ostanem imuna na laži i neistine koje se plasiraju o meni i o mojoj porodici. Zato bih ovaj put javno zamolila sve medije da priče koje objavljuju ako ništa drugo prije toga provere, kao i svoje izvore – 99% ostvari koje se trenutno plasiraju u medijima su malo je reći laži, mogu se uporediti i sa naučnom fantastikom, a izvori koji se navode kao izvori informcija ne postoje – makar ne u našoj okolini, i kao naši bliski prijatelji kako se navodi u tekstovima. Ne bih voljela da dođemo u situaciju da podnosimo tužbe, i da se gledamo na sudovima – ali ukoliko budemo bili prinuđeni bez obzira na to ko je autor teksta moraće da dokaže istinitost svojih tvrdnji na SUDU.

Podsjetimo, kao bomba u javnosti je odjeknulo da je biznismen iz Novog Sada, Peca Raspopović prevario suprugu Aleksandru Subotić sa njenom drugaricom Majom Marinković, koja im je bila stalni gost u kući, a da stvar bude šokantnija Aleksandra je sve to zaboravila i prešla mu preko javne prevare. (balasevizam.novi.ba)