NOVA PLASTIČNA OPERACIJA! MILICA KEMEZ VIŠE NE LIČI NA SEBE: Objavljena slika iz bolnice

Showbizz

NOVA PLASTIČNA OPERACIJA! MILICA KEMEZ VIŠE NE LIČI NA SEBE: Objavljena slika iz bolnice

Bivša zadrugarka Milica Kemez podvrgla se još jednoj intervenciji, kako bi dostigla željeni izgled.

Naime, ona je odlučila da koriguje još nešto na svom licu, te se podvrgla korekciji kapaka. Kemezova se na Instagramu oglasila iz jedne privatne bolnice, ali nije željela da otkriva šta je promijenila.

Ipak, isplivala je njena fotografija sa podlivima ispod oka.

Voditeljka je nakon uspješne sezone otišla na zasluženi odmor, dovela svoju liniju do savršenstva, ali se pozabavila i svojim licem.

Inače, ona je imala nekoliko intervnecija prije Zadruge, a kako se navodilo u medijima, za sve je izdvojila pa hiljada eura.

“U jednoj privatnoj klinici je operisala nos i ubrizgala botoks, a ostalo joj je još da pokupuje nove krpice kako bi sve izgledalo savršeno. Smanjivanje nosa je platila 2.500 eura, a još oko 500 je dala na zatezanje lica. Inače, ovo joj nije prvi put da ide pod nož. Prije nekoliko godina je operisala gr*di, a poslije Zadruge 3 je takođe smanjivala nos. Ipak, nije bila zadovoljna rezultatima, pa je riješila da ga opet koriguje”, pričao je izvor.

“Za to je izdvojila 1.500 eura. Pored toga, pojačala je treninge u teretani kako bi zategla tijelo, tako da će vrlo brzo biti spremna da zablista u rijalitiju”. (balasevizam.novi.ba)