NJEMU JE JANJUŠ BOLNA TAČKA: Nakon Aleks, Maja isprozivala Careve KOMPLEKSE, odlučila da ZAUVEK PREKINE SA NJIM

Showbizz

NJEMU JE JANJUŠ BOLNA TAČKA: Nakon Aleks, Maja isprozivala Careve KOMPLEKSE, odlučila da ZAUVEK PREKINE SA NJIM

Nakon Aleksandre Nikolić, u Šiša bar kod novinara Marka Đedovića stigla je Maja Marinković, koja je progovorila o odnosu sa Filipom Carem.

Prvo me zanima kako si, ali da preskočimo formalnosti, kako trpiš da te Car zove Majakita? Kao da ne poštuješ samu sebe – pitao je Đedović.

Jako je ružno što to radi. jako je bezobrazan, pokušava da nametni neki svoj stav, kao što je nametao Aleksandri. Mislim da je mislio da će Janjuš da uđe, to ga je poremetilo, kompleksi idu. Ja znam da mu značim, ali hoće da mi tera inat, sad sa Milicom, priča da ima emociju prema Aleks. Mislim da voli samo sebe. Ja ispadam budala što dozvolim da mi izgovori takve reči – odgovorila je Maja.

Dok ti i ja pričamo, on je sa Milicom u rehabu – rekao je Marko.

VIše neće imati pristup meni. Sad ćemo da okrenemo priču u drugom smeru. Pokušao je da mi uništi kofere u nekoliko navrata, suzbijam svoje reakcije. Odmah sada stopiram tu priču, neće više biti situacija koje su bile. On se nekad zeza i našali, ali radi stvari na pokvaren način. Ispao je nefer prema Aleksandri, ali baš me briga. On voli samo sebe, gledaq da ponizi svaku devojku. Mi smo krive. Budem li doživela još neku takvu rečenicu… Promeniće se situacija. Moje emocije jesu velike, ali je njegova emocija prema sebi najveća. Sve radi smišljeno. To sa Milicom radi da bi prouzrokovao moju reakciju. Otkad se spomenuo Janjuš, promenila se situacija. To su kompleksi, sujeta, a i neka emocija suzbijena. Od mene je pobegao kod Aleksandre, ali na prvom mestu su kompleksi. Sad uzdiže Aleksandru, a postupcima ju je spustio. U svemu je kontradiktoran. Ti si mi otvorio oči. Objektivan si, mnogu da zaklučim kakva ispadam, kakva se slika šalje. Nebitno što sam ovo uradila, uradila sam iz svoje želje. Njemu je Janjuš bolna tačka – pričala je Marinkovićeva.

Pristala si da zavedeš Dragića u zamenu za keks sa Filipom – rekao je Marko.

To sam shvatila kao šalu, više je bila sp.dnja. Ja Dragića gotivim, on je objektivan i drag mi je – odgovorila je Maja.

Ne treba to raditi, treba to stopirati. Staje cela priča. Hoće da uzdiže sebe, tako što mene spušta. On ne bi mogao da podnese da me vidi sa drugim muškarcem. Hvala ti što me urazumiš uvek – pričala je ona. (e-turneja.com)