DENIZ DEJM OTVORILA DUŠU O AFERI SA CAREM! Kontroverzna zadrugarka priznala da li se smuvala sa bivšim cimerom!

Showbizz

DENIZ DEJM OTVORILA DUŠU O AFERI SA CAREM! Kontroverzna zadrugarka priznala da li se smuvala sa bivšim cimerom!

Deniz Dejm, jedna od najkontroverznijih učesnica “Zadruge”, oglasila se povodom navoda da je u vezi sa Filipom Carem, sa kojim je spajaju.

Slovenačka starleta, koja je skrenula pažnju bombastičnim izgledom i skandaloznim ponašanjem u “Zadruzi”, u svojoj objavi na Instagramu je napisala sledeće:

– Filip Car i ja smo samo drugari, ja sam u sretnoj vezi i verna svom dečku – napisala je Deniz.

Deniz i Car su nedavno bili na bili na snimanju spota Elektre Elit, na kome su se pored njih dvoje pojavili i još neki zadrugari. Na snimanju spota desio se skandal, kada je Deniz Dejm u jednom trenutku ustala od svog stola i sa čašom u ruci prišla Caru i polila ga pićem – kako navodi izvor blizak nama.

Nakon snimanja spota, počele su da kruže glasine kako su Deniz i Car završili kod nje u stanu, o čemu svedoči slika koju je Deniz objavila na Instagramu i stavila natpis: “Filipe, zaboravio si naočare kod mene”.

Iako je starleta zaintrigirala javnost ovom objavom, pa su mnogi pomislili kako su između njih dvoje sevnule varnice i kako je možda nova ljubavna veza na pomolu, ona je ipak to demantovala u objavi, time da su oni samo drugari i da je verna svom sadašnjem dečku. (Kurir.rs/Stefan Božović)