POTPUNI KARAMBOL U ZADRUZU! TROJICA DRŽALI MARKA DA NE NAPADNE ZADRUGARA: Polivali se kafom, OBEZBJEĐENJE ODMAH REAGOVALO (VIDEO)

Showbizz

POTPUNI KARAMBOL U ZADRUZU! TROJICA DRŽALI MARKA DA NE NAPADNE ZADRUGARA: Polivali se kafom, OBEZBJEĐENJE ODMAH REAGOVALO (VIDEO)

U toku porodičnog sastanaka zadrugari su birali ko je po nihovom mišljenju najbolji, a ko najgori učesnik, a onda je došlo do žestoke rasprave.

– Pre nego što se izjasnim, moram da kažem Neci da je Beograd glavni grad ove države, a ti si rekao da se pi*aš po njemu – kazao je Ša.

– Ja sam rekao ako su ljudi u Beogradu poput tebe i Uroša, onda je tako – kazao je Neca.
– Božo, imam jedan savjet za tebe. Ukoliko ti neko uputi neku kritiku, ne treba da se ljutiš ako se nisi snašao. Ovde si dobio šansu, koja se dobija jednom u životu. Ne treba da čujemo da ćemo nešto od tebe tek da bvidimo, sada se sve pokazuje. Ja ne zalazimu to ko ima fejk priče, a ko ne. Jas svakao nikoga neću štediti, nemojte ni vi mene. Božo, ti si se najmanje snašao – rekao je Ša.

– Aleksandre, ne mislim da si se najmanje snašao, ali mislim da malo više ćutiš. Boža želi da pokaže sve i odmah. Po mom mišljenju je RObert osoba koja se najmanje snašla, on je želio sve da pokaže, a onda je samo nestao. Imao je ozbiljne svađe sa djevojkama ovde, tako da njega biram – kazao je Mikica.

– Imam dvojicu, koje ću odabrati. Robert i Boža su se najmanje snašli. Roberta briga za sve, a Boža se trudi da se nametne. Mislim da Boža nre treba da bude takav. Vidi se da se smiješ, a želiš da izgledaš bijesno, navest ću Roberta – kazao je Adam.

Dok je Adam iznosio svoje mišljenje došlo je do sukoba između braće Lazić i Marka Stefanovića, a Peca ga je polio kafon i obezbjeđenje je moralo da reaguje. (balasevizam.novi.ba)