MAJA ĆE PROMIJENITI SVE BOJE KAD GA UGLEDA: U Zadrugu stiže ON – sve je dogovoreno s produkcijom

Showbizz

MAJA ĆE PROMIJENITI SVE BOJE KAD GA UGLEDA: U Zadrugu stiže ON – sve je dogovoreno s produkcijom

Brojne optužbe ovih dana stižu na račun Radomira Marinkovića Takija i njegove porodice od strane bivših zadrugara, a nakon što je išao linijom manjeg otpora i nije želio da se sukobljava sa doskorašnjim prijateljima svoje kćerke, Majin otac je sada stavio tačku na sve navode.

Naime, Taki se oglasio prvi put nakon skandaloznih optužbi da je podvodio kćerku i istakao da ne želi da daje medijski prostor ljudima koji su fanovi rijalitija.

– To su takve budalaštine da ja nemam riječi, moja Maja je rijaliti zvijezda i najbitnija tamo. Svi oni se kače na nas jer žele da uđu u rijaliti. Nemaju više novca, pa sada sledi prepucavanje preko medije u želji da se istaknu ponovo. Ne želim da im dajem na značaju – započinje Taki za Alo!.

Majin otac se takođe dotakao i svog dogovora sa produkcijom i kada ulazi u rijaliti, budući da se dosta spekuliše o njegovom ulasku na imanje u Šimanovcima.

– Sve je dogovoreno sa produkcijom, čekam poziv. Kada oni budu smatrali da treba da se nađem tamo, ući ću – ističe Taki, iako je njegova mezimica prije ulaska u šestu sezonu izjavila da nikada ne bi bila u rijalitiju sa svojim ocem, te da produkcija treba da bira između njih dvoje.

Na pitanje kako gleda na flert njegove kćerke i oženjenog zadrugara Emila, Marinković ima jasan stav.

– Za Maju je ta priča završena, vidjela je ona koliko ima sati, nema kod nje nećkanja. Dala mu je medijski prostor i on je poletio, a ona ga je spustila i ćao – završava Taki.

Podsjetimo, poznato je da je Taki ulagao u Majin izgled dugi niz godina, a u više navrata je i sam isticao da je zaslužan za njene skupe krpice, operacije i promjenu izgleda, a uvijek ističe i da je veoma ponosan što je upravo on sve to kćerki obezbjedio, a ne neki anonimni sponzor. (balasevizam.novi.ba)