SUBOTIĆKA SE NAKON AFERE VRATILA PECI, A SVI JOJ SE SMIJU ZBOG 1 PORUKE: Evo šta je objavila prije par mjeseci – HIT SLIKA

Showbizz

SUBOTIĆKA SE NAKON AFERE VRATILA PECI, A SVI JOJ SE SMIJU ZBOG 1 PORUKE: Evo šta je objavila prije par mjeseci – HIT SLIKA

Afera Maje Marinković sa vanbračnim suprugom njene drugarice Aleksandre Subotić, Petrom Pecom Raspopovićem digla je ogromnu prašinu.

Aleksandra je u jednom od svojih lajv prenosa na društvenoj mreži Instagram plakala zbog toga što joj je učinjeno.

Afera Maje i Pece trajala je nekoliko mjeseci, ali je nakon toga naprasno pukla, kada je Marinkovićeva odlučila da ostavi Pecu Vijagru jer, kako navodi, emocije su se gasile i više nije bilo ono što je nekada bilo.

Prije mjesec dana, na svom Instagram profilu, Aleksandra je okačila sliku sa svojim vanbračnim suprugom i tim povodom je stavila tačku na sve spekulacije da im je u odnosu, nakon pomirenja, Maja bila predmet svađa.

Godinu dana prije nego što je i mogla da pretpostavi da će da joj se ovo dogodi, Subotićeva je odgovarala na pitanja njenih pratilaca na društvenim mrežama, gdje se, između ostalog našlo i pitanje: “Da li bi oprostila veliku izdaju i pružila novu šansu?! (u ljubavi naravno)”, na šta je ona dala totalno kontradiktoran odgovor u odnosu na ono što je zapravo uradila kada je sve zadesilo.

– Ne nikada – Ne mogu da zamislim da moj muškarac posveti pažnju drugoj djevojci ili ima nešto intimno s njom i onda sve to opet radi sa mnom! Meni je to neoprostivo – da je zadnji na svijetu, a ni jedan nije! – odgovorila je Aleksandra tada. (balasevizam.novi.ba)