Jedva čeka da SINU rodi dete: Žena se odlučila na šokantan potez, kaže da se oseća MOĆNO zbog toga

Ispovijesti

Jedva čeka da SINU rodi dete: Žena se odlučila na šokantan potez, kaže da se oseća MOĆNO zbog toga

Nensi je sa 56 godina zatrudnela i očekuje da se porodi početkom novembra

Amerikanka koja je odlučila da bude surogat majka bebe njenog sina i zatrudnela sa 56 godina, kaže da jedva čeka da rodi svoju unuku.

Nensi Hauk (56) ponudila je da bude surogat za svog sina Džefa Hauka (32) i njegovu ženu Kambriju (30), nakon što je snaji obavljena histerektomija (uklanjanje materice) posle teškog porođaja, kada je na svet donela blizance.

Par se već šest godina mučio da dobije dete, pre nego što su dobili blizance Veru i Ajvu (3), a zatim još jedan par blizanaca Disila i Luku, pre 11 meseci putem vantelesne oplodnje. Međutim, hteli su da dodatno prošire svoju porodicu, pa je Nensi došla na ideju da bi ona trebalo da nosi njihovu petu bebu i rekla je Džefu, IT stručnjaku po zanimanju, da bi bila voljna da im to učini.

Nensi je bila iznenađena kada su joj lekari rekli da je dovoljno zdrava da iznese trudnoću, pošto nije očekivala da će to biti moguće u njenim godinama, a porodica je započela hormonski tretman u januaru, pre nego što je oplođeni embrion prebačen u kliniku. u februaru.

Srećom, transfer je bio uspešan i sada Nensi u sebi nosi svoju biološku unuku i jedva čeka da se porodi, dok cela porodica, uz dozu nervoze, čeka taj dan.

– Nikada nisam zamišljala da ću biti trudna sa 56 godina ili da će to biti moguće, ali to je najlepša stvar. Nisam to planirala, ali sam nedugo nakon Kambrijinog traumatičnog porođaja imala osećaj da ja treba da nosim njihovu bebu. Rekla sam im da sam voljna, ali da sam mislila da sam prestara. Trudnoća je veoma slična nošenju mog sina, ali uz malo više muke. Moj muž i Džef i Kambrija su bili neverovatni tokom cele trudnoće. Osećam se veoma moćno noseći ćerku svog sina – rekla je Nensi kojoj je termin za porođaj zakazan 5. novembra. (objektiv.rs)