Miloš Bojanić ogorčen na sina Mikicu: Nije htio da preuzme porodični biznis, odabrao ulazak u Zadrugu!

Showbizz

Miloš Bojanić ogorčen na sina Mikicu: Nije htio da preuzme porodični biznis, odabrao ulazak u Zadrugu!

Miloš Bojanić imao je ideju da svog sina Mikicu Bojanića, koji se sada nalazi u “Zadruzi 6”, zaposli i da mu povjeri posao izdavanja apartmana u Crnoj Gori.

Kako Kurir saznaje, Mikica je odbio očev prijedlog, i to zbog toga što se već bio dogovorio s produkcijom o ulasku u rijaliti. Iako ga je otac na sve načine ubjeđivao da je porodični biznis s nekretninama bolji za njega, on je do kraja ostao pri svojoj odluci.

Kada je uvidio da od te priče definitivno nema ništa, Miloš je uz pomoć svoje žene Branke završio ovu ljetnju sezonu bez sinovljeve pomoći.

Da su naša saznanja tačna, potvrdio je i sam Miloš, koji je u izjavi za medije istakao da je za svog sina Mikicu imao druge planove.

– Htio je sam da uđe u “Zadrugu”, pa evo mu sada nek se bori sa Zoricom Marković i ovim drugima. Ja sam s Mikicom imao planove, trebalo je on da vodi izdavanje apartmana koje smo renovirali u Crnoj Gori, ali ja sam na kraju završio sezonu umjesto njega – priznao je Miloš.

Podsjetimo, u medijima se pisalo da Miloš i Mikica nisu u najboljim odnosima, ali je on to demantovao.

– Otkako je on progovorio, prohodao, nikada u životu između nas nikada nije bio nikakav nesporazum, konflikt. Prema meni je bio toliko drag, blizak, odgovoran, omiljen, nikada ga u životu nisam po d..etu udario, dok je potpuni drugačiji slučaj s Banetom. Mikica je cijeli svoj život, i dan-danas, moj miljenik i o konfliktima među nama nema govora – rekao je Miloš za medije. (ekskluziva.ba)