Maja se igra sa vama kao sa mačićima: Taki žestoko uzvratio Ljubi! Otac brani kćerku što je bila sa Pecom!

Showbizz

Maja se igra sa vama kao sa mačićima: Taki žestoko uzvratio Ljubi! Otac brani kćerku što je bila sa Pecom!

Fitnes instruktorka Ljuba Pantović žestoko je isprozivala Maju Marinković, koja je njenoj kćerki Aleksandri Subotić prije nekoliko mjeseci “preotela” muža Predraga Pecu Raspopovića, u domaćim medijima poznatijim kao Peca Vijagra.

– Mediokriteti iz epizode “furamo tri dana ljeti”. Meso se jede kod kuće, a kosti se glođu napolju. Neke osobe su kao pr.zervativ, iskoristiš ih i baciš. Obraz je isto što i d.pe, svako nosi svoj sa sobom. Neki će svoj nositi sa sobom, neka se sa tim i nose – poručila je bez dlake na jeziku Ljuba, a sada je na njene prozivke odgovorio Majin otac Taki Marinković.

– Ne zanima me to više! Ne poznajem tog čovjeka, tog Ljubu! Takve ljude ne poznajem, neću ih uzimati u usta, jer ih nema nigdje, a bore se na svaki način da uđu u rijaliti! Ne čitam, ne gledam ih i nisu sfera mog interesovanja – rekao je Taki, koji je prokomentarisao Ljubinu izjavu da je Peca “trebalo da razmisli sa kim opšti, jer su mnogo rasprostranjene spolne bolesti”.

– U “Zadrugu” niko ne može da uđe ko je bolestan, tamo se ide na preglede, kontrole i svi imaju nalaz da su tamo zdravi, tako da su to potpune budalaštine. Moja Maja dobro zna šta radi. Ko gubi ima pravo da se ljuti, Maja se s njima igra kao sa mačićima! (ekskluziva.ba)