Ivan Marinković brutalno uzvratio Zoli: Ako se boriš ovako za moje dete, što se nisi borio da ne prekida TRUDNOĆU TRI PUTA? (VIDEO)

Showbizz

Ivan Marinković brutalno uzvratio Zoli: Ako se boriš ovako za moje dete, što se nisi borio da ne prekida TRUDNOĆU TRI PUTA? (VIDEO)

U toku je emisija ”Pitanja gledalaca” Milana Miloševića. Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola, Ivan Marinković i Lepi Mića ušli su u svađu oko Miljaninih abo..usa i sina Željka koja zadrugarka ima sa učesnikom.

Ako se ovoliko žustro borite za nešto što je moje. Što se nisi borio da ne abo..ira 3 puta? Što nisi uzeo Mariju za ruku i rekao da je voliš i da je vodiš za ruku – rekao je Ivan.

Vidim gde je tvoja k.v i šta radiš, vidi kako tvoj mali izgleda – doda je Zola.

Ti nisi dočekao ni 3D – kazao je Ivan.

Da sam dočekao borio bi se, svi znate situaciju i moj stav u tom trenutku. I napolju za šta sam ja bio i za šta nisam bio. Nisam se izborio, možda je to moj poraz. Ja sam grešan – rekao je Zola.

Ja sam bila na tabletama tada – rekla je Miljana.

Pila si i u toj sezoni parova, dete živo i zdravo – kazao je Ivan.

Nisam, da jesam ne bi ga rodila – rekla je Miljana.

Glupo mi je da se ponavljam, ovde se ništa nije dogodilo da pričam nešto novo. Bio sam vrlo jasan, ne želim ovde to da radim da ulazim u dubinu, pričaču što manje za to. Svako bira gde će da pravi dete, ja sam napravio u rijalitiju – rekao je Ivan. (e-turneja.com)