ŽESTOK RAT U ZADRUZI! Marija Kulić proglasila Zoricu Marković DVOLIČNOM, pevačica zapenila: Ti si majka MONSTRUM! Uplela i Bebicu

Showbizz

ŽESTOK RAT U ZADRUZI! Marija Kulić proglasila Zoricu Marković DVOLIČNOM, pevačica zapenila: Ti si majka MONSTRUM! Uplela i Bebicu

Marija Kulić i Zorica Marković žestoko su se posvađale za Crnim stolom. Naime, zadrugari su dobili zadatak da izaberu najdvoličniju osobu u rijalitiju.

– Dobar dan, gledaocima. Ja ću da se vodim, a to treba i svi, iz ličnog primera. Imali ste dva meseca da vidite ko je dvoličan. Ja ću time da se vodim. Ono što sam gledala do sada, najdvoličnije osobe su Zorica i Marina – krenula je Marija.

– Toliko si lažna i dvolična. Sve sam prošla kao majka sa tobom, a ti si p**ketina smrdljiva. P*ši k*rac Bebici, j**ala bi se sa njim. Vi niste Sveto pismo, ovde sve lažete – uzvratila je odmah Zorica.

– Odlično, gospođo Zorice. Ako Zorica voli Miljanu, ne može da podrži Ivana Marinkovića, jer je Kristijanu pričala kako ju je maltretirao na “Farmi”, a posle se slizala sa Ivanom kad je Kristijan otišao. Ako voli Miljanu, ne može da podržava Miljaninu vezu sa Zolom. Namerno je vređala Nenada, moj prijatelj ne može da bude, ako ne podrži ono što ja kao majka mislim da je najbolje za moje dete – nastavila je Kulićka.

– Bebica je čovek za tebe. Ti si majka monstrum, sviđa ti se Bebica. Smradu jedan niški, pačavro! Smradu jedan, ne obraćaj mi se – nadovezala se pevačica.

– A Marina je podučavala Ivana Marinkovića da ima pravo na dete i podučavala ga kako da uzme dete, a Miljani pričala drugu priču – nastavila je Marija.

– Ja Ivana Marinkovića ne podržavam, zato me i napada. Ali tačno je da sam to rekla, bilo je reči oko starateljstva, a ja sam rekla da bi Miljana morala da da potpis – odgovorila je Marina.

– Izabrala sam Marinu, jer mi je dete najslabija tačka – dodala je Kulić. (kurir.rs)